Torej je potrebno kak?no spajkanje na avtoradiu, kot pi?e na ebay strani?
"Beim Mazda 2 und Mazda 6 vor Facelift Bj. 2002-2005 muss in manchen F?llen eine L?tstelle am Autoradio angebracht werden. Eine entsprechende Anleitung wird mit geschickt. "
Mazda 6, 2004, pri sovozniku ob?asno malo kaplja voda.
Voda se nabira med dvema plasti?nima elementoma, ki sta privija?ena skupaj (tik nad sovoznikovimi nogami). Je imel kdo podobno te?avo? Za koliko cekinov so ga "obrali"?
Odtok kondenza je pa ?ist in pri motorju voda lepo te?e ven.
Zamenjat je treba cev od povratnega voda servo volana, serijska napaka in JE bil vpoklic, ki pa ga dolo?eni servisi NISO izpeljali, tako da pojdi na servis in probaj zrihtat tako da ti vsaj cev dajo.
Nova NI ve? aluminijasta ampak ?elezna in je okrog in okrog ?e plastificirana, tako da ta pa mora dr?at.
Aha. Bom ?el na servis, da vidim, ?e kaj vedo o vpoklicu
Na katerem servisu pa so ti zamenjali kot serijsko napako?
Atmosferski bencinar, kot je tvoj, nima intercoolerja, ker je ta le v turbinarjih. Tako, da za to ti ni treba skrbet.
A si preveril a je tisto res sploh kej mastno, ker zelo velika verjetnost, je da je to kondenzirana voda iz klime, kar je popolnoma normalno, da naredi lu?ico na tleh.
Ja, sem preveril in je mastno
Pa na hitro sem zjutraj preveril olja, pa se mi zdi, da je tisto za servo pod minimum...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po kak?ni ceni jih pa ima??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani