Pri meni je bil isti problem z alarmom. Pri stre?nem oknu je ultrazvo?ni senzor ki zaznava premike v avtu. Odklopil sem konektor od tega senzorja in je bilo potem OK.
TCS off pa se pri nizkih temperaturah vedno pojavi pri v?igu avtomobila. Po parih minutah pa se vklopi nazaj.
Mimogrede, a kdo ve kaj pomeni tista bela posodica (slika spodaj)? A gre za zavorno olje? Kak?no se nalije noter? Ker v tisti posodici je neki filter ali nekaj podobnega, ?e se ne motim. Pokrov?ek pa je plasti?en.
Enkrat sem nekje prebral za Xedos 9: ?e odklopi? akumulator oz. senzor (potenciometer) lopute za gas, se mora potem "na novo nau?it" polo?aj lopute (in ?e nekaj zadev).
Mislim da se mora? peljat par kilometrov pa gas od nule do konca. Neki v tem smislu je blo.
Mislim da je pri men (pri Volvotu) to deluje pri mo?nem zaviranju nad 50km/h. Vklopijo se vsi ?tirje smerniki in zavorne lu?i utripajo.
Tole pa pi?e na netu za S60:
"Well, that?s our Emergency Brake Light, which works above 50km/h and knows the difference between normal and panic braking. If it is a panic stop, the brake lights will flash at a rate of four times per second, which will telegraph a clear message to following traffic that there?s a potential problem ahead. Once you slow to below 10km/h, the brake lights stop pulsing and your hazard lights take over."
?e parkrat se mi je izpisalo "potreben servis parkirnega sistema" (Parking Assist System Service Required).
Avto je bil umazan. Enkrat sem z mokro cunjo obrisal zadnje senzorje in je bilo potem OK, danes pa sem peljal v avtopralnico oprat z wap-om in je tudi sedaj uredu.
Sedaj me zanima ?e so ti senzorji res tako ob?utljivi? Ker druga?e pa tak?nih cestah bom moral prat avto vsake par dni!
Je pa res, ?e je rjavina okrog njega (verjetno da je) ga je te?ko celega ven dobit. S kolegom sva ga (pri ?kodi) morala z izvija?em izbit po ko??kih ven. Ni slo druga?. Okrog je malo kovine ki prirjavi, ostalo pa plastika ki se zlomi pri demonta?i.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Najbol? da kak?no slikco da? gor, ti bodo fantje la?je pomagal.
A je mogo?e tak?n?
http://www.ebay.co.uk/itm/Mazda-2-3-5-6-2-Button-Flip-Remote-Key-Fob-Case-Blank-Right-Blade-Key-/121086413780?hash=item1c31500bd4:g:PPEAAOxyNo9SpFUx
Povezava za deljenje
Deli na druge strani