Skoči na vsebino
sklopka M6
Napisano

A mi kdo zna povedat kako odzra?im sklopko. Dogaja se mi da pedal ostane v spodnji legi Ob?utek imam da je nekako gumjast.Nimam pa problema s tresenjem ustrajnika ali speljevanjem.

HVALA. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M3
Napisano

Zanima me ?imve? stvari o MAZDI 3, 1.6D, 110km. 04 naprej

-PORABA

-MOTOR (jermen ali veriga)

-VOZNE LASTNOSTI

Prosim za ?imve? inf., ker razmi?ljam o nakupu!

HVALA :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mikro jermen
Napisano

Na m6 moram zamenjati mikro jermen, ?e je ?e kdo to po?el naj mi napi?e kak?no koristno informacijo. Zanima me ali je potrebno zamenjati tudi (jermenico,le?al) na alternatorju

Hvala L.p darko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje
Napisano

?kripanje se pojavlja pri vo?nji ?ez luknje ali le?e?e policaje.Opazil sem da je bolj izrazito v mrzlih dneh.

Govorimo oM6 karavan. ?e je imel kdo podobno te?avo naj se oglasi.

HVALA! :danzoman::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kontrolne lu?ke pomen
Napisano

Aku mora imeti med 12 in 13 volti neglede na pri?gane lu?i. Ko je pa avto pri?gan je pa polnilna napetost med 13,4 in 13,8 volta Po opisanem je REGULATOR(regler) fu?. :huh::(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

erg
Napisano

ali je kaka posebnost na katero je treba paziti??

NE sam ??isti? ga ,jaz sem ga kar z ?istilnim bencinom in to je to :bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

erg
Napisano

Odvije? najprej veliko "matico" ki je na cevi ki gre v EGR, potem pa ?e dve matici ki dr?ita EGR na glavi motorja, samo jih ne sme? odviti do konca ampa samotolk da popustita in potem da? gor ?e eno matico in jo "kontra" zategne? tako da odvije? ven kompleten vijak, ker druga?e ne bo? dobil ventila dol.

Lahko prosim izklju?i? "CapsLock" ?

Hvala YavarYe bom probal,upam da ne po?kodujem navojev v glavi ker potem sem v r... ! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

erg
Napisano

EGR ventil... Exhaust Gas Recirculation... ;)

vem, ni uporabno :harhar:

Hvala kaalman :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

erg
Napisano

Zanima me kje se nahaja ERG ventil ,kako se ga o?isti in kaka je njegova funkcija? <_< govorimo o M6-136

Hvala za uporabne odgovore

Darko. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon
Napisano

Zanima me zakaj je desna lu? bolj rumenkasta kot leva.Je to slaba ?arnica ali je smo druge znamke.

Katere ?arnice odgovarjajo za M6 2004. Kako se jih zamenja :ne vem: :huh:B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.