Skoči na vsebino
Diski za mazdo 3 - katere izbrati?
Napisano

Gledal sem tut originalne k majo opcijo menjava pa par diskov za okol 130? v BTCju in se mogo?e kar na to nagibam. Sm pa na Siluxu gledal pa je komplet diskov tam okol 100? in ne komad. Al sem kej spregledal mogo?e, da kje pi?e to za 1 komad. ?eprav sm gledu Brembo majo pa res lepe cene od 130? naprej na komad.

Mlin?ek je res ja, sicer nisem racer, ampak moja pa kdaj pa kdaj zna bit :) Dobr da je 1,4, k ?ene bi dobila ve? radarjev domov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Zmaj, hvala ti za posredovanje in odgovor. Bom malo pogledal, katere diske dat gor. Tole z obliko krakov felten mi je kr mal tko tko. Jst mam na 6ki letne klasika alu od TE opreme 17 krakov, k je dost zaprta, in sedaj zimske od stare 6ke MPS oblike 6 krakov pa mi bremza skoz enako. ?e ma kdo kak predlog, katere diske dat gor pa le na dan z njim :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Mojster Pelko, Imam eno vpra?anje!

Punca ima trojkico, 2005 letnik, 1,4 bencinar, 2005 letnik, 5 vratno. Bremze kar ne primejo in ne primejo v mokrem, so ?e prve, plo??ice so ok in redno menjane. V mokrem je potrebno ?e za?et bremzati ene par sekund prej, da se po ob?utku disk osu?i in potem prime. Je kaj znana te?ava? Se da odpravit? Na?eloma razmi?ljam o menjavi celotnega zavornega sistema, ?e bo potrebno, saj je avto ok, imava skoraj ni? stro?kov z njim in bo delal ?e oh oh oh - prvo hi?a projekt :) Zanima me, kaj bi to lahko bilo?

Lp in hvala, Janez

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 karavan
Napisano

hja, men osebno se zdi tale cena mal visoka za 2010 letnik. realna bi bla za 2011, za 2012 pa ugodna. drga? pa sm mel tut jst Signuma prej, pa sem pre?altal na prej?njo 6ko pa zdj 2012 letnik pa je kar razlika. sicer je Signum ful bolj udoben avto, ampak kvari se pa 5x bolj, vsaj meni se je :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri servis priporočate?
Napisano

pridru?ujem se pohvalam glede BTC A-Cosmos servisa. Al dobite Majesa al pa Domna, oba prevzameta avto tko, kot se spodobi, uredita vse potrebno, fantje v delavnici pa porihtajo zadeve v nulo. ?e tko naprej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, kaj paziti pri nakupu
Napisano

Zdravo , mogo?e pozna kdo ta avto, italjanar verjetno kajne? prodajalca? ali pa nasplo?no kaj je treba najbol pazit pri teh mazdah dizel 136km.. ? za vsako info. hvala vnaprej LP

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7389890&show=1

tam sem ?e ene parkrat gledal avte pa so se mi zdeli dokaj ok, ampak mojih besed ne jemati za garant, saj ve?, diler je diler. So mel par mal zbu?kanih audijev pa so jih porihtal in zdilal naprej, klasi?en odkup od lizinga in to je to. Majo pa uvo?ene avte, redko kateri je slovenski, tko da riziko je pri vsakemu, konec koncev pa tudi pri slovenskemu, ?e ga vozi kak butec.

?e ?eli?, grem lahko pogledat avto drug teden v ponedljek pa ti sporo?im moja opa?anja. Po ?elji, ?e slu?ajno nisi iz bli?ine Lj.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Peugeot 207 - PROBLEMI
Napisano

hm, jst sm meu Opel Signuma 2,2 DTI letnik 2005 in ko sem dal za servise 2500+? v 10 mesecih, sm reku opa, tole je pa dost, in sm ga zamenjal z prej?njo ?estko. Ne vem, nima smisla tolk vlagat, pa mi je signum ful ful ful ful ful v?e? avto ?e vedno, ampak ?al, ni rentabilen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 CD143 izguba mo?i
Napisano

pr meni je bilo isto pri prej?nji sivki (143km DPF). avto zgubil mo?, nikamor ?el, potem spet delal...pa spet ne...parkrat se mi je zgodilo..ugasnil..v?gl..delal normalno.... enkrat pa kr nikamor ve?, komej 60 v tretji po odstavnem pasu...komi pr?u do lj...crknu pa je v Mb pa se ni ni? pr?galo...no, na Vranskem postane armaturka k bo?i?na jelka...pr Dom?alah pa potegne ?ist normalno...diagnoza - fu? ?oba ;) zamenjal, dobil pri Fe?tajnu eno za 100?, prva ni delala, druga je bila ok, mi jo je zemanjal brez problema...

upam, da kej pomaga..

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdina mobilna pomoč - MES
Napisano

uf, uf, grdo, grdo se ti je to zgodilo :( jst bi ?ibal na petrol pa uveljavljal ?kodo. A-cosmos je men vse po?timal ok, res pa je, da na plasti?nih delih, ala odbija?i, mal te?je ujet barvo, vsaj vsi tko pravijo. Ma pa karavan vodoravno pozicijo, 5 vrat navpi?no default, ja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OK, problem je le to, da prej nisi vedel, kaj je s tem avtom..oziroma nisi bil ?e ?lan foruma...na?alost si tretji, ki je kupil tole skropucalo...ampak po to?i zvoniti je prepozno...ampak vseeno...dajmo si skupaj nekaj izmisliti ali najti re?itev, kako bo tole zadevo po najmanj bole?i poti uredil, se znebil Mazde ter dobil vsaj nekaj nazaj od Porsche leasinga, kateri ti je dal v najem tole skropucalo...je tako?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Ok, ugotovil smo, da bi marsikdo to zadevo rad imel tko urejeno kot jures. Am, smo za kak group buy mogo?e pa kak group instalation, ?e bi jures mel ?as pa da poka?e kako pa kaj, bi blo pa sploh super :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Pozdravljeni! Zanima me slede?e. Ko imam lu?i vklopljene podnevi na auto, mi ne gori ni?. V temi se pri?gejo. Zanima me, ?e se da kako vezati zadevo, da bi na auto funkciji gorele zraven pozicijske lu?i, da zadostim predpisom? Imam m6 spc letnik 2006, tx plus oprema, brez xenona, italijansko poreklo. Upam, da kdo zna to uredit? Lp janez

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplava v prostoru za rezervno kolo
Napisano

pr kolegu v astri pa pr mojmu nissanu je blo isto... kristalno ?ista voda... no, pa oba avta nikol nista bila razbita al pa kej razstavljena zadaj, 120% garantirano! tko da...

sam nissan je meu ?e re?itev za to... japanci so misll ?e na vse vnaprej... ?ist na dnu pod gumo je bla ?e fabr?ko luknja narejena, pa lepo zatesnjena z gumijastim pokrovom, za katerega sm rabu kr par minutk, da sm ga odpru in voda je lepo stekla ven... pol sm zapru pokrov?ek in je blo to to :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplava v prostoru za rezervno kolo
Napisano

men se je isto zgodilo v nissan sunnyu pred leti, pa kolegi v novi astri, pa vsi smo to opazil po koncu zime... je pa dejstvo to, da pozimi ne uporabljamo veliko klime. ?e je pokrov prtlja?nega prostora malo zrahljan, pride itak spodej zrak. ta del ni ni? izoliran, iz potni?kega prostora pride vla?en, topel zrak... se tam ohladi, kondenzira para na vrhu pokrova prtlja?nega prostora ( na spodnji strani ) in za?ne kapljati dol in se nabirati na dnu... v eni zimi se nabere kr par litrov vode lahko, ker se nabere kr neki vlage... to je najin zakjlu?ek k sva ga potegnila s kolegom... se spla?a notr vr?t pred zimo kak silica gel v vre?ki... mislm ve?ji vre?i...pa ne bo teh te?av ;)

lp Janez

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.