Skoči na vsebino
mazda mx-3
Napisano

?e ti sveti lu?ka podobna tej le, da je v njej narisan avto, pomeni da ti sveti lu?ka za motor ki opozarja na napake kot je altenator(?e je v delni okvari, druga?e se pri?ge lu?ka za akomulator), lamda sonda, kak?no tipalo(senzor) pa ne abs.

Vsaj koliko se jaz spoznam na mazde! aja pa pri teh letniki mazd, ?e je okvara in jo odpravi? se lu?ka sama ugasne!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ropot motorja pri hladnem v?igu
Napisano

jaz pa vem, da je pitje olja, na motorju v keterem je bil zamenjan blok oz bati in obro?ki, povsem nekaj normalnega.

imel sem ?e kar nekaj avtov, med njimi so bile tudi calibre turbo.

da razlo?im za kaj se gre, na calibri turbo smo naredili generalko, pomeni, pohonali celindre, dali nove obro?ke, pa vse kaj spada tukaj zraven. glede na to da je bil motor na novo sestavljen in ni bil vlaufan, mi je v prvih 5000km, popil 2l olja, potem pa se je za?elo zmanj?evat, pa klub pitju olja, se ni niti malo pokadilo z izpuha saj je tudi odvisno od izgorevanja,

da pa motorji popijejo nekaj olja od servisa do servisa je pa normalno, in to tudi nekateri proizvajalci napi?ejo.

meni je moja mazda pila 1liter olja na cca 4000km, pa nobeden ni ka?ljala za mano ko sem se vozil saj in ?isto ni? kadil. govorim o 2.5 V6 prevo?enih km pa je imel 250000+.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sibedah
Napisano

?e ima kaj podobno kot xedos 9, potem bo najbol?e da vzame? dol komplet strop, in pod njem ima? kompletna vodila ?ibedaha, priterjena z cirka 8 vijaki.

preden odvije? vijake je dobro odklopit vse vodne kanale in pa elektri?ne konektorja.

tak nekak je ?lo na x9 dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.