ej kako ti je ratalo pokrov od?ravfat tam pod zadnjim sede?em? namre? tast je neki se igrov in je naliv dizla, sicer ne velik, ampak tolk da je avto trokeru in smo probal tist pokrov od?ravfat, da bi tank spraznil, ampak ni ?lo. pa ?e grdo sm se porezu zaradi ostrega pleha tm okol
Tle se moram strinjat z uro?om, mazda da 12 let garancije na prerjavenje, kar se pa ti?e povr?inske je pa pomoje rok ?e poteku na?alost, tko da z garancijo pomoje tukile ne bo ni?
sm biv dons pr simonu u spodnih senicah pr medvodah. sva se nmal pogovorla in mi je pregledu avto.
zamenat bo treba: jermen (pa use kr zravn spada), sve?ke, olje, filetr goriva, zadnji desni kon?nik, pregledu zadnje bobne, k neki ne ?tima, zamenju sklopko, s tem d bom jst sklopko zrihtu in mi je v predra?unu zra?unu 500?. ?e bo treba ?e zadnje bobne rihtat bo ?e +60?, ?e pa sklopka nebo uredu (od une ma?ine od dandota) bo pa ?e dodatnih 150?
?ist tko moje mnenje, men tole ne deluje kot problem z elektroniko, prej bi reku da je kak nosilc motorja, da takole cuka. prej k sm mev ?e ?kodo (ja prej sem mel ?kodo forman, stroj da te kap) sm mu ist problem pa je blo ubistvu sam nosilc, pa? motor bol cukne ko mu doda? oziroma odvzame? plin.
druga? pa ko bo? pr?u stvari do dna kr lepo predstav resi?itev, tko kot si problem
js sm z navadnim gas brenerjem narazen dobil... pa zkupaj tud, pa dihta in to dvojne (se od starga avta sm usput spucu ko nism vedu a bi dal Bosch al Koito gor) pa je super.
ma? kake slike? pa te dvojne me zanimajo, za kratke in dovge le?a?
pred kakim mesecem sem od bobija kupil meglenke in sem jih danes hotel vgradit. zmontiral sem stikalo v armaturno plo??o, pogledal v potni?ki kabini, ?e je varovalka notri in pri?el do faze priklapljanja meglenk. seveda sem naletel na te?avo. v konektorjih, ki so namenjeni meglenkam ni bilo toka. sedaj pa nevem kaj naj naredim. ko vklopim zadnje meglenke se sli?i nekak?en klik (oz neki tazga) pod voznikovim airbagom, ko pa prednje pa tega ni. mogo?er tm ti?i kak?en haklc? no upam, da mi bo kdo znal pomagat.
Dvignit ali ?e bolje zapeljati na kak?no rampo in pogledati ?e je res to. ?e poka se kar hitro vidi, da je zani?. ?e ima? primerno orodje lahko tudi sam zamenja?. Ve?inoma je tako, da sta dva vijaka, katera odvije? in zamenja? z novo pal?ko
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ej kako ti je ratalo pokrov od?ravfat tam pod zadnjim sede?em? namre? tast je neki se igrov in je naliv dizla, sicer ne velik, ampak tolk da je avto trokeru in smo probal tist pokrov od?ravfat, da bi tank spraznil, ampak ni ?lo. pa ?e grdo sm se porezu zaradi ostrega pleha tm okol
Povezava za deljenje
Deli na druge strani