Skoči na vsebino
NI MO?I
Napisano

ej kako ti je ratalo pokrov od?ravfat tam pod zadnjim sede?em? namre? tast je neki se igrov in je naliv dizla, sicer ne velik, ampak tolk da je avto trokeru in smo probal tist pokrov od?ravfat, da bi tank spraznil, ampak ni ?lo. pa ?e grdo sm se porezu zaradi ostrega pleha tm okol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Privat Serviser
Napisano

sm biv dons pr simonu u spodnih senicah pr medvodah. sva se nmal pogovorla in mi je pregledu avto.

zamenat bo treba: jermen (pa use kr zravn spada), sve?ke, olje, filetr goriva, zadnji desni kon?nik, pregledu zadnje bobne, k neki ne ?tima, zamenju sklopko, s tem d bom jst sklopko zrihtu in mi je v predra?unu zra?unu 500?. ?e bo treba ?e zadnje bobne rihtat bo ?e +60?, ?e pa sklopka nebo uredu (od une ma?ine od dandota) bo pa ?e dodatnih 150?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem z Mazdo 323F 1,5i
Napisano

?ist tko moje mnenje, men tole ne deluje kot problem z elektroniko, prej bi reku da je kak nosilc motorja, da takole cuka. prej k sm mev ?e ?kodo (ja prej sem mel ?kodo forman, stroj da te kap) sm mu ist problem pa je blo ubistvu sam nosilc, pa? motor bol cukne ko mu doda? oziroma odvzame? plin.

druga? pa ko bo? pr?u stvari do dna kr lepo predstav resi?itev, tko kot si problem :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje - ?i??enje lu?i (le?e)
Napisano

js sm z navadnim gas brenerjem narazen dobil... pa zkupaj tud, pa dihta :bravo: in to dvojne (se od starga avta sm usput spucu ko nism vedu a bi dal Bosch al Koito gor) pa je super.

ma? kake slike? pa te dvojne me zanimajo, za kratke in dovge le?a?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

meglenke
Napisano

am, ma kdo delujo? stikalo za meglenke? :blush: za spredne seveda :blush:

uglavnm vsa napeljava je izpeljana od a do ? sam stikalo je blo u kxxxx...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

meglenke
Napisano

no bom ?e tko vpra?u: je kdo dodatno montiru meglenke v 323f ba?

marko mx-3: so pol tam pod airbagom kaki releji al kaj? (pa? butast upra?anje)

tolk da nbom za brez veze razdiru

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

meglenke
Napisano

pozdravljeni.

pred kakim mesecem sem od bobija kupil meglenke in sem jih danes hotel vgradit. zmontiral sem stikalo v armaturno plo??o, pogledal v potni?ki kabini, ?e je varovalka notri in pri?el do faze priklapljanja meglenk. seveda sem naletel na te?avo. v konektorjih, ki so namenjeni meglenkam ni bilo toka. sedaj pa nevem kaj naj naredim. ko vklopim zadnje meglenke se sli?i nekak?en klik (oz neki tazga) pod voznikovim airbagom, ko pa prednje pa tega ni. mogo?er tm ti?i kak?en haklc? no upam, da mi bo kdo znal pomagat.

lep pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje zadaj desno
Napisano

Dvignit ali ?e bolje zapeljati na kak?no rampo in pogledati ?e je res to. ?e poka se kar hitro vidi, da je zani?. ?e ima? primerno orodje lahko tudi sam zamenja?. Ve?inoma je tako, da sta dva vijaka, katera odvije? in zamenja? z novo pal?ko

najlep?a hvala :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?avam ni videti konca
Napisano

A se je mogo?e Lojz vrnu na forum?? ?zmeden??zmeden?

offtopic: sam je biv pa pacient :ne vem: , ?e anketo ste mu moral nardt da je spoku... uglavnem zanimivo branje tiste teme od lojza :zvizga:

zdej pa zares: fantje vejo kaj govorijo in lahko brez problema poslu?a? njihove napotke :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.