Skoči na vsebino
Mazda 6-rezervni del.
Napisano

Okej, ko bom dal noter cev, bom preveril tlak, ?e bo premajhen kaj je pametno narediti, ?ipati na nominalni tlak ali manj?ati fi  na koncu izpuha, da dobim primernega in potem vgraditi  ustrezen reducir nekam na spoj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6-rezervni del.
Napisano

To?no to bom naredil kot si rekel, sem ga ?e odprl.

Nisem gledal koliko tlaka imam. Lahko bi primerjal prej in potem.

Kolik?en je tlak pri v nekem to?no dolo?enem pogoju? Ali se da nastavljat boost preko OBD?

V realnosti je bilo ?utiti tako da je avto imel dosti ve?jo turbo luknjo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6-rezervni del.
Napisano

To?no tako kot je povedal Mazdaman, rad bi naredil upor,nadomestil dpf in katalizator,katera sta bila odstranjena pred leti.

Pred ko pride v ?iroki del je fi 70, ven pa gre fi 47mm, prej bi dal fi 47 od za?etka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6-rezervni del.
Napisano

Ker se pri Hrvatih vle?e obnova oz. sploh rezultati testa injektorjev ?e ni(v?eraj so jih testirali), sem se odlo?il da pokrpam ?e eno zadevo in sicer prazen izpu?ni lonec kot posledica odstranjenega filtra in katalizatorja pred leti.Pred ?asom sem vas ?e povpra?eval o tej zadevi,ni bilo odgovora, ampak poizkusil bom ?e enkrat. Kako naj ustrezno nadomestim luknjo v ?irokem delu izpuha? Mogo?e je kdo zasledil,bi lahko kdo koga povpra?al, pozna kdo koga, kakega mehanika?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6-rezervni del.
Napisano

Naj vam povem samo to da je Puri? na Hrva?kem edini avtoriziran za servis Denso tehnologije na na?em koncu, eden je v Italiji, Nem?iji.

Dal pa sem na servis v Lj, dvakrat ?e, v drugo so nekaj klepali skupaj, priponka, pa je nekaj ?asa delal vredu, potem pa spet enako, eden ne dela prav.

post-6207-0-10233600-1576057521_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lučka dpf
Napisano

Eno vpra?anje za strokovnjake;

pred 5 leti sem odstranil DPF filte in katalizator. Ker je znotraj luknja ve?ja, je posledi?no nadtlak turbine manj?i, zato je nastala turboluknja. Odlo?il sem se da bom  zavaril noter cev, ampak vpra?anje kako?

Ali enako kot je obstoje?a cev, ali manj?o? Skica v prilogi.

Cev bo po celotni dol?ini enakega premera, kot na sliki.

Drawing1-Model.pdf

post-6207-0-26055900-1574587083_thumb.jpg

post-6207-0-21912600-1574587211_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

a tudi vam dela ventilator hitreje v avtomateskem kot v ro?nem na?inu? Npr.; dam na avtomatsko, loputo mi obrne v obraz, piha z dolo?enjo hitrostjo, v trenutku ko dam ro?no se mi zni?a hitrost ventilatorja za cca. 15%.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.