mogo?e so usrane, mogo?e so pa prenizke. jih lahko da? vi?je, sej za dolge je tako vseen. dva ?raufka sta na vsaki posebej (kratke, dolge), poglej dobro.
97-98 letnik ima samo za cel fokus uravnavat, tastara ima za vsako posebej, tako da ma? sre?o
bi znalo bit vse skup ampak ce je mehek bok gume se tudi to dogaja. mislim, ce avto ruknes pa vidis da se pozibava na GUMAH potem so pac to, mehke gume. (and not in a good way)
js sm mel na zimskih obcutek kot da je avto na oblaku, da ma volan luft, da je nestabilen pa nevem kaj se... potem sem dal pa letne pa je blo komplet drugace vozit.
dost mo?no da so nosilci v povezavi s slab?im izgorevanjem... Ampak tut ?e bo? zamenjal sve?ke ti bo ob spu??anju gasa ?e vedno cuknilo ?e so nosilci slabi
vzami sve?ke ven pa poglej katere so / kak?ne so, pa ?e slu?ajno ve? kdaj so ble nove not dane? Tudi kable je smiselno pogledat. pono?i jih enkrat poglej.. moji so bili tako slabi da so se iskre vidle s prostim o?esom pono?i kako so okrog kablov skakale.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
si pogledal scrappyje?
glede na to da dobi? celo rabljeno za 600e je 250e za lu?i res neumno.
kaj te pa moti na lu?eh?
bolha mi zdle ne potegne... probaj na bolhi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani