Skoči na vsebino
Zadnje led luči CX5
Napisano

Pozdrav!

Je kdo že razmišljal, da bi vgradil (pri CX-5) zadnje led dnevne luči namesto tiste original meglenke. Moti me, ker so dnevne luči le spredaj (zadaj jih ni, pri kakšnem dežju na AC pa bi bile koristne, če pozabiš na ročni vklop kratkih). Dobijo se na spletu, verjetno pa bi bila težava, ker niso homologirane?

https://www.aliexpress.com/item/32838121602.html?spm=a2g0o.search0304.0.0.3fc76195orEZ9h&algo_pvid=0e1dcdc6-3099-43e7-9cda-1e03957fe1e2&algo_exp_id=0e1dcdc6-3099-43e7-9cda-1e03957fe1e2-10

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wifi
Napisano

Pri Mazdi CX-5 2016 se povežem preko Wifi na hot spot telefona, vendar me vseeno ne spusti do online vremena in prometa.

Kakšna ideja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kamera
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kamera
Napisano

Evo, kabel potegnjen po stebričku in pod plastiko na pragu. Zadeva lepo dela. Na koncu držiš gumb za navigacijo in glasnost hkrati 15 sekund in dobiš sliko. Sem pa nekaj zamočil očitno, ker hoče vsakič ko se vsedem v avto teh 15 sekund držanja tipk, da preklopi na video. Kje je fora?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.