Jaz nisem razdiral ogledala. Cevka iz spreja v režo pri steklu (ogledalu), pošprical, nekaj odpiranj in zapiranj, še enkart pošprical in to je to. Dobro leto in pol od tega in še ni težav.
Je kdo že razmišljal, da bi vgradil (pri CX-5) zadnje led dnevne luči namesto tiste original meglenke. Moti me, ker so dnevne luči le spredaj (zadaj jih ni, pri kakšnem dežju na AC pa bi bile koristne, če pozabiš na ročni vklop kratkih). Dobijo se na spletu, verjetno pa bi bila težava, ker niso homologirane?
Pri CX5 2017 se vsake toliko časa desno ogledalo ne zapre do konca. Sumim, da je zobnik, ki zadevo premika suh in bi ga bilo treba podmazati. Je že kdo to počel? Kje in kako se lotiti plastike?
Evo, kabel potegnjen po stebričku in pod plastiko na pragu. Zadeva lepo dela. Na koncu držiš gumb za navigacijo in glasnost hkrati 15 sekund in dobiš sliko. Sem pa nekaj zamočil očitno, ker hoče vsakič ko se vsedem v avto teh 15 sekund držanja tipk, da preklopi na video. Kje je fora?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni!
Je mogoče kdo že nalagal popravke (tweaks) na radio iz mazdatweaks.com?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani