dj probaj se mal igrat z zvokom oziroma nastavitvam. js ce dam recimo zvrst "rock" mi sumi drugace pa ne..
?um se pojavi sam ko je radio cist mal naglas ane?
Equalizer precej vpliva na ?um. Sem nalo?il Poweramp, ki ima precej dober equalizer in sem dokaj dobro pridu?il ?um ni pa odpravljen. Poslu?anje radia pa je druga zgodba, ker ni isti equalizer, tam pa je kar ?um. Je pa res, da je ?um najbolj sli?en kadar je radio na tiho, z ve?anjem glasnosti je ?um vedno manj sli?en.
Malo sem ?ital po tujih forumih in predlagajo bolj?o ozemljitev ali filter ?uma (ground loop isolator).
V svojo Mazdo6 GH z bose ozvo?enjem sem vgradil aftermarket radio iz Kitajske. Vse dela OK, mote? je samo konstanten ?um iz zvo?nikov. Ker vem da je tukaj kar nekaj junakov, ki so vgradili aftermarket variante radijev me zanima ali se je ta te?ava pojavila tudi pri vas in ?e, kako ste jo re?ili?
ali mogoce kdo ve kako lahko razstavim zadnjo polico pri mazdi 6 letnik 2008 4 vratna verzija,moti me predvsem skripanje plasticne police.. ce obstaja kak DIY ali kj podobnega..
lp
?e ugotovi? kako to hitro in nebole?e odpraviti, se priporo?am. Meni vsako zimo bolj pije ?ivce....
Imam pa tudi na zalogi originalni program "Mazda Eletronic Parts Catalog", ki ga uporabljajo na mazda servisih ... v njega enostavno vpi?emo ?asijo in dobimo nekatere podatke o vozilu, ter lahko brskamo po rezervnih delih ... Tudi za ta program bom objavil link, vendar moram najt in?talacijske datoteke
Jest bi takoj podalj?al garancijo zdej dva mesca pa 5 dni ?ez. ?e se da takoj podalj?am. ?e pravilno razumem moram kontaktirat direktno z generalnim uvoznikom.
Jaz sem tako naredil, ker sem bil pred nakupom rabljenega avtomobila in sem se o podalj?anju garancije pozanimal direktno pri uvozniku. Govoril pa sem z Tadejem.
Namenoma bom kontaktiral par avtohi? in povpra?al ?e se da podalj?at garancijo, kjub temu da sem zdej dva meseca ?ez redno... junci presneti!
Jaz sem se najprej dogovoril direktno z uvoznikom, potem pa samo ?el do avtohi?e in povedal da je vse ?e dogovorjeno. V avtohi?i so samo dali avto na ra?unalnik in ga malo pregledali, dali svoj ?egenj in sem imel re?eno garancijo.
V drugi avtohi?i (velenju) mi je trgovec sam predlagal, da ?e kupim ?e ne tri lete star avto, naj podalj?am garancijo... ko sem to omenil v avtohi?i v LJ, kjer sem avto kupil, so rekli da to ni ve? mo?no. :ne vem:
Jaz sem kupil M6 2 meseca po preteku 3 letne garancije in sem lahko podalj?al na 5 let. Je pa res, da je avto imel vse servise ve? kot redno opravljane.
Sem novope?eni lastnik Mazde 6 (2.0i - letnik 2008, 4 vratna) in imam eno vpra?anje za vas strokovnjake. Namre? odpiranje prtlja?nika mi ni najbolj jasno ali pa je mogo?e kaj narobe z mojo Mazdo. Prtlja?nik lahko odpiram samo z gumbom na daljincu (zlo?ljivi klju?). Gumb, ki je na prtlja?nike ne deluje.
Zadeva je rahlo mote?a zato upam na kak?en dober nasvet
Sem prebral navodila za uporabo in tam pi?e da bi naj gumb deloval samo skupaj s sistemom "v?ig brez klju?a"...ojej
Sam si lastim mazdo 6 TX plus, bluetooth deluje BP, moti me edino da ne prikazuje imena iz imenika, ampak vedno izpi?e samo telefonsko ?tevilko (kadar me kdo kli?e). Na telefonu je SAP protokol vklopljen. Ne vem ?e je pri vseh tako in vgrajen bluetooth nimam podpore za SAP ali je mogo?e kaj narobe pri meni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Radio je res bolj tak tak, basov pa imam skoraj preve?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani