mene pa zanima ali je mogo?e popraviti stikalo (na voznikovi strani), za elektri?ni pomik sopotnikovega stekla? Stikalo kot tako ?e deluje, vendar le z izvija?em ali ?em podobnim s premikom naprej in nazaj.
Ali je edina opcija nakup novega stikala (koliko to pribli?no stane), ali naj poskusim kje najti kak?no rabljeno stikalo?
Pa ?e ali kdo ve kje bi lahko dobil originalne okrasne pokrove - mazda 14"?
LP
gombocm
Priporo?am klic na uradni Mazda servis, za kak?no rabljeno stikalo bo pa kdo drug povedal... :ne vem:
Hmm, jaz sem imel precej slab akumulator, pa mi je za?el alarm nekaj srat, nisem pa prepri?an ?e je tulil,
ker nisem bil ravno cel dan v bli?ini avta. Sledi kronolo?ki potek dogodkov...
Ko sem pri?el iz slu?be in ga odklenil, je pri?el oddajat signal, kot da so mi v avto vdrli.
(ni variante, je bil zaklenjen in ni? ni manjkalo, pa nobenih po?kodb nikjer - lahko pa da mi je kdo ruknil
v avto...)
Se usedem noter in je bil malo problem ga v?gat, ko mi je uspelo, pa je alarm spet oddajal podoben signal - kar naj ne bi, ?e je avto v?gan in alarm seveda deaktiviran. Alarm sem fizi?no izklopil in se odpeljal naprej.
Drugi dan sem ?el pe? po novo baterijo in zamudil 3 ure v slu?bo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Priporo?am klic na uradni Mazda servis, za kak?no rabljeno stikalo bo pa kdo drug povedal... :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani