ob vo?nji po avtocesti s tempomatom se je tempomat sam od sebe izklju?il in avto je pri?el izgubljati na hitrosti. Za?ela sem pritiskati na plin vendar ni bilo nobenega u?inka. nato so se mi pri?gale opozorilne lu?e -
( oran?na lu?ka motorja in rde?a lu?ka olja). Nato sem zapeljala na odstavni pas. ko sem poskusila ponovno pri?gati avto se ta ni v?gal.
Na hitro: motor je ugasnil med vo?njo. Zato je padel tlak olja, posledi?no lu?ka.
Glede na opis je lahko 100 vzrokov, od najbolj preprostih in povsem nebole?ih do "konca sveta" v avtomobilskem in finan?nem smislu.
Napi?i, kaj za en motor je, pa ve? podatkov o avtu.
V?eraj sem med vo?njo v jezi nekajkrat pritisnil stikalo gor in dol in ?ipa je za?ela delovat. Dela tudi to, da pri zaprti ?ipi pritisnem gumb in se odpre samo za 2cm, kao za zra?enje pi?e v knjigi, potem pa normalno dol. Dela tudi avto funkcija. Nimam pojma kaj je bilo ampak va?no da dela
Ko "zmanjka elektrike", pri ?ipah neha delat avtomatika. Na vseh ?ipah v avtu mora? narediti postopek "u?enja". Vsako ?ipo mora? na stikalu na istih vratih spustit in dr?at tipko za spu??anje tolko ?asa, dokler motor?ek ne spusti (par sekund, se sli?i, sicer pa na pamet pre?teje? do pet). ?ipo nato dvigne? in ponovi? foro.
S tem za?ne delat avtomatika spu??anja in dviganja, ?ipe lahko dviga? in spu??a? tudi z voznikovih vrat.
Kolegu se na Mazdi5 letnik 2008 dogaja slede?e in sicer se pri?ge oran?na lu?ka za volan in volan postane trd. ?e avto ugasne in ponovno pri?ge je zopet vse vredu vendar se zadeva po dolo?enem ?asu ponovi. Ima kdo kak?no idejo kaj bi lahko bilo?
?e ima elektro-hidravli?ni servo, je lahko te?ava v slabem akumulatorju. Sam imam 2008 mazdo3, pa sem ga ravnokar menjal (bi ga moral ?e pred zimo, zares, ampak sem ?krtica ).
A je avto bil vklju?en v recall zaradi korozije cevi servo sistema? ?e ja, pa ta servis ni bil narejen, potem naj ga naredijo oz. naj kolega vsaj preveri, kako je s tem. Pri meni je bil recall servis narejen ?e po izteku garancije, na stro?ke Mazde.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jap, bi bilo dovolj. Sam sem to naredil danes. Parkirna hi?a pri Maximarketu v LJ ima vsaj 12 stopinj, zagotovljeno odtopi vse
Povezava za deljenje
Deli na druge strani