Ker zdajle pozimi porabim vsak tedn posodo tekocine saj avtomatsko ko splahnem sipe umije ze zaromete. In nalivam to tekocino ko zmesan se pozna 150km dnevno prevozenih. Vsakih par km bi lahko cistil sipe zaradi te umazanine v zimskem casu in bom cez zimo zadevo izklopil + pojavlja se mi pozimi da se mi soba ne zapelje vedno nazaj v odbijac in me skrbi da bi na AC odlomilo vse skupaj.
Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk
Špara na tekočini......
Res je malo smesno se slisi sam mam rad ciste sipe zdajle v tem slabwm vremenu pa nalivam tekocino vsake 7 dni hehe
Sam sem se cudil zakaj ne delajo in sem ugotovil, da je varovalka skurjena. Ob menjavi so zopet zaceli delat. Tako da ce je cilj samo to .... vzemi varovalko ven
Ej suprca na kraj pameti mi ni padla ideja z varovalko. Hvala
Tako je varovalko vzemi ven in nebojo delali. Lahko tudi izklopis motorcek za pranje zarometov, ampak to imas veliko vec dela, kot pa da varovalko ven potegnes
Suprca ja tale z varovalko bo definitivno lazja resitev. Hvala
Pri mazdi 6 2gen letnik 2008 me zanima ali je že kdo izklapljal pranje žarometov? Se to da s kakim testerjem izklopiti ali je mehansko in se ta zadeva ne da izklopiti. Vsak odgovor dobrodošel
Ej kapo dol za napisano. super napisal obrazlozil. morem pa res probati tole za usnje kar si pokazal da vidim kako se obnese
tudi sam kupujem zadnje case pri njih od kar mi je sodelavec pokazal kvalitetne sampone in vse ostalo kar se tice pranja vozil res najdes vse pri njih.
Jutri pogledam kaksna lucka sveti na akumulatorju in javim tudi to info.
v ponedeljek po sluzbi sem pa ze dogovorjen letim pa se do mehanika da priklopi da vidi kako akumulator dela/polni in javim ali je bil vzrok to ali gremo napreje brskat po napeljavi. hehe
upamo na najboljse
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
evo akumulator lepo fila 14.23 tko da to ni bila tezava. je bila pa res tezava pri akumulatorju namrec ena klema ni bila dobro pritrjena takoj ko smo jo zasponali je zacela super uzigati tako da nic hujsega se vidi da je pa le mazda hehe da ni hujsega hehe.
Sam jest predvidevam, da tole ni akumulator, ker nebi vzgal alpa bi slisal, da komi vziga.
Jutri pogledam kaksna lucka sveti na akumulatorju in javim tudi to info.
v ponedeljek po sluzbi sem pa ze dogovorjen letim pa se do mehanika da priklopi da vidi kako akumulator dela/polni in javim ali je bil vzrok to ali gremo napreje brskat po napeljavi. hehe
Ce bo kdo mogoce vedel v cem je problem. namrec pojavljati se mi je zacelo na moji 6 (2.5 benzin 2008letnik) da ko jobzjutraj prizgem ali popoldne ko je temperatura med 0-5 stopinj se mi na armaturni plosci vzgejo skoraj vse mozne lucke in utripajo cirka 15-25sekund prav tako sveti lucka za servo in v tem casu ne popusti volana.
kot da bi odklopil akumulator in ga na novo priklopil sam da takrat utripajo samo lucke DSC in AFS pa senzor tlaka. zdaj se temu pridruzi se ABS lucka za olje za akumulator... in vtripa cca 15sekund poteb zadeve pogasnejo.
bomba zgleda tudi sam ga gledam ja na eonon strani. s kje si ga narocil si ga pri nih vzel? je skrivnost ce te vprasam koliko casa je hodilo do tebe in ce si se dobro namatral
tudi sam ga bom ta mesec zamenjal za zgoraj navedeni radio ker mi ga je ze veliko mazdasev priporocalo. upam pa da se bo tezava odpravila bom pa seveda se ojacevalec zamenjal istocasno
Ampak tale tvoja sestica je pa res nesrecna... in prejsnji lastniki so z njo delali slabse kot svinja z mehom ...
ej dobesedno po eni strani sem se na zacetku se malo sekiral zakaj sem jo kupil zdaj pa sem pa vsak dan bolj vesel da sem jo kupil in jo zacel popravljati v normalno stanje...
?e ima? na manj kot 26 glasnost, deluje nemoteno ves ?as?
res je ce imam pod 26 volumen deluje neprestano. takoj ko dam glasnost nad 26 prekine zvok tako da res ne vem ali je problem v ojacevalcu ali v elektriki da jo npr premalo dobi ker ojacevalec je prejsnji lastnik menjal in vprasanje kako je na novo zvezal elektriko
tudi sam sem ugotovin da me heca zvok v moji sestici.
namrec ko dam volumen na vec kot 26 mi prenehajo delovati zvocniki. kaj bi bil lahko vzrok mogoce ojacevalec mogoce kaj drugega? pride premalo elektricne napetosti do ojacevalca ko hocem povecati glasnost???
Kje bi se prvo lotili tezave?
moram pa potem vedno avto izklopiti pocakati par sekund in ga nazaj prizgati da dobim zvok nazaj pa se to ne smem presecti zgoraj omejenega volumna plus 26
imel enako tezavo pri 2007 letniku 2.0 dizel na koncu so ugotovili da je tesnili na glavi ali glava tako da so mi potem zamenjali zadevo in od takrat je se naredila 50k preden je sla v prrodajo
eno vprasanje lucka je namrec ugasnila potem. ampak danes se mi je ponovno prizgala. nazadnje smo ga mogli z testerjam zresetirat saj se po 3 dneh ni ugasnila.
je pa vmes se vtripat zacela.
je pa tko da danes fo ljubljane je utripala iz ljubljane pa ne utripa vec ampak gori. prevozenih 150km in nic boljske kaksna ideja kaj bi lahko blo. saj ni minilo 1 mesec od kadar se je prizgala.
tester ne pokazw nobene napake, ko pogledamo napake dpf tester napise da je bila regeneracija uredu narejena in da ni potrebe da se jo naredi...
?ivjo mazda?i eno vpra?anje bi imela ?e mi lahko kdo pomaga ko sem se peljala iz slu?be bolj natan?no ko sem zapeljala iz AC se mi je pri?gala lu?ka za dpf.
Avto seveda ?e vedno normalno dela saj je to mazda hehe
zanima me kaj naj naredim oz. kaj mi priporo?ate da se znrbim opozorilne lu?ke za dpf. gre se pa za mazdo 6 2.0 diesel letnik 2007.
Tako, kot je napisal labi. Za delo ti bo vzel cca.100-120e. A sklopko imas tudi ze na koncu?
suprca sem mislil da bo bistveno vec. ja je bol na koncu ja ni lih lepo ravnal z telim avtom ampak je pa zato sedaj dobil lastnika ku ga bo porihtal nazaj tako kot mora bit hehe
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
sklopka me je stala dobrih 140 eur
doktor pa 120
suprca sem imel vecjo stevilko v glavi tako da me je kar razveselila taksna stevilka hvala :-)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani