Mislm, to je pa res ?e 3 much. Js bi se probu zment naj jo uzamejo v ra?un (naj se oni jebejo z njo), pol bi pa probu uzet neki pametnej?ga (ne nujno mazde). Al pa naj nov motor vr?ejo + vso elektronko notr. ?e bi se z mojmu hyundajem okol vozu niti prbli?n nebi meu tok skrbi, ker enostavno DELA. Prou nima? sre?e
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Identi?en problem sm meu na bgjki, neki je blo narobe zvezan pr lu?er, sam nism dau n? rihtat ker bi ra?un od elektri?arja presegu vrednost avta (n? ni biu vredn)
Mislm pa da ni neka huda napaka. Usak ?tromar zna pogledat kaj je narobe, zapel se do enga pa naj pove mnenje.
POZOR!
Nm so na AMZS nastavil po tem ko je biu avto karamboleran, in do zdj nobenih problemov. Obe lu?i imata enako visok snop, tko da jst sm zadovoljen, pa ?e zastojn je blo
Pa u?er so ?e pr?li k je prjatlu crknu akumolator, in so ga pr?gal na kable, o mater, spet zastojn
Se spla?a dat 18? na let pa si brez skrbi. :mi pijemoo:
POZOR!
Zastojn je samo preventivni tehni?ni pregled, pa ?e to za vozilo ki je pisano na tvoje ime, se pravi mora? ?E biti lastnik vozila ko sklene? asistenco. Je pa fajn zadeva, sm tud sam to izkoristu in je prou lep ob?utek ko ?e vnaprej ve? da bo? naredu tehni?nga
POZOR!
Jst nkol ve? avta na poobla??en ne pelem. Dokler se je pr njih serviseru naj bi blo kao use ok, pol pa ugotovimo da sm biu zarad njihove lenobe brez zadnjih bremz. Tolk o poobla??enih servisih. Tko k prau Yavar, vid ga sam k se mem pelem
POZOR!
Hm, mislim da problema z v?igom pri mazdi 3 ?e nismo imel. Vem sam da so bli problemi s xenon ?arnicami ki so utripale, pa da je nekaterim, ko so avto v?gali, mal ropotal ene 30 sec, ene dvema mislm da jima je sklopka razpadla, kj huj?ga pa ?e ni blo. Mj?kn po?ak da se majstri pojavjo na forumu, mrbit oni vejo za kaj se gre.
POZOR!
Tud men je na hyundaiju pobral sprednje le?aje pr 100.000 km. Seveda 2000 km po tem, ko je fotra en izsilu in je biu karambol. ?e se mene pra?a je biu zih km udarjen ali v robnik al pa je do?iveu kako nesre?o.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani