tako je, ?e je ?e enkrat narazen je najbolj?e vse menjat, ker je dela preve?, da bi recimo ?ou po enem mescu ?e enkrat razdirat
To bo pa trebalo kar mehaniku peljat...sicer sem dozdaj vedno vse sam uredil na avtu, ampak kot sem gledal je to kar nekaj dela s sklopko ...treba, vsega vraga razdret in pol ?e to dobro sestavit
Danes sem slu?ajno spustil ?ipo na moji mazdi in ob pritisku na sklopko se sli?i piskanje izpod avta(ma?ine) . Ko sklopko spustim neha piskat ?e jo pristisnem ?espet piska.
Kaj bi lahko bilo narobe? ali je treba to ?im prej popravit?ali ni tak velik problem?
in ?espet en problem z mojo mazdo ...zadnje ?ase mi nagaja, ko jo mrzlo zjutraj pri?gem, mi obrati ska?ejo en ?as z 800-1000 in se tud zna zgodit, ko ga segrevam predem grem, da ugasne po kakih 5min.
Danes zjutraj pa sploh ni htel v?gat brez tega da bi mu dodal gas in komaj po kakih 5s zaganjanja. Nato je avto v?gal in ugasnil.
Nekako sem ga spravil z dvori??a in sem se peljal slabih 10km in kot da nebi bilo ni? narobe.Ko se avto malo segreje v ler gasu lepo dela in lepo pri?ge.
Kaj bi lahko bilo narobe? ?udno mi je to da ni htel v?gat brez dodajanja gasa in da sem dolgo rabil zaganjat avto.
to ti lahko menja vsak malo bolj?i doma? avtomehanik ...ni noben bavbav ,?e gre seveda vse gladko... Lahko se pa zgodi da ti ker injektor ne gre ven iz bloka in se ga nato posledi?no po?koduje ...pol se pa za?nejo te?ave ... jaz sem zadevo sam menjal in vse je ?lo gladko (kot se vidi v prispevku )
Zdaj pa moram pohvalit tale forum?ek ker nisem pri?akoval tak?nega odziva. Prvo vsem hvala kateri ste se tukaj mu?li z mojimi problemi in hvala enemu od foruma?ev ki mi je poslal osebno sporo?ilo in mi ponudil pomo? katerega bom sigurno kontaktiral.
vglavnem sami jacki ste tu gor.
in kaj je bil problem na avtu? Oz. kako ste ga re?ili?
precej dosti ..min 220eur po ?obi ...odvisno ?e vzame? nove, obnovljene ali ponaredek "nachbau" katere ti ne priporo?am... probaj uporabit ?istilo za ?obe (Metabond Megasel) ...odvisno v kakem stanju so ?obe, mogo?e bo se spucalo... sicer je pa en forum-a? ponujal obnovljene injektorje...probaj ga kontaktirat ( http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=8905 )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
s kakim testerjem sta pa to usposobila?
Mazda 6 CD136 TE
Povezava za deljenje
Deli na druge strani