aha mo?no da sem se zmotil in da je kriva le le?a..kakor vem mam jst ?e M6 I generacije (sej je to do 06?) a mogo?e vesta kje bi lahko te le?e staknu ?e jih je sploh mo?no zamenat pa katere ?arnice so dost ured
Boss ta s terencem bi bla ured sam men premau svetjo
mam podobn primer sam da men kratke svetijo premal in me pono?i lu?i ostalih avtov zaslepijo in nasplo?no pono? komej kej osvetlijo..a se da to nastavt al je ?as da za?nem razmi?lat o novih?
da mau poro?am 1 ?oba je bila popolnoma zani? 2 pa slabi samo sedaj ko smo menjali ?obe so se za?eli drugi problemi...svetijo mi lu?ki za zdrsavanje ter lu?ka od motorja na testerju je pokazalo napako na 3jem cilindru. Avto mi naprimer ko ?akam na semaforju za?ne grdo ropotat in sko?i v nek rezervni program kater samemu motorju ne dovoli ve? kot 1500 obratov to se u?asih zgodi tudi med vo?njo motor je tudi dosti bolj glasen a ma gdo podobne izku?nje oz ve kaj je narobe??
meni je tudi tolklo, obupno, in mi je za?elo da dopustu sem imel strah da bo kaj huj?ega. Peljal k Pelkotu, pregledal ?obe, mi dejal da so vredu, jih na novo nastavil, zdaj mi te?e 15k km brez sledu o klenkanju, poraba malenkost manj?a. Avto im 163k km in mi je reku da so ?obe 80%.
mene mau skrbi v kak?nem stanju so ker sm naredu ?e kr nekaj km tle okol 10-20k...bomo vidl kaj bo Pelko povedou
najdi nekoga ki ima lon?ke in jih priklopi na povratke od ?ob, pa bo? glede na koli?ino goriva ugotovil katera ?oba ne deluje pravilno...vsaj pri meni je pomagalo...
to pa ampak upam da bomo kaj re?il da bo laufala kot mora
hh pa ?e kako
mimo grede sem ?e avto poslal nazaj k mehaniku ki je popravljal webasto pravi da to ni posledica tega ampak ne?esa drugega... ampak vse se je za?elo od tu :/
pelji na servis da ti nastavijo-sprogramirajo ?obe... pri meni je blo potem bolj?e, lahko pa da ima? tudi katero ?obo zani?... cena programiranja pa je bila 30 ?
ok hvala bom probal ?e to javim ko bo
aja kje bi dobil kak?nga majstra ki to obvlada?
Sva?ta.
tud jst tok pravim...je kaj poznano je ?e bil kak?en tak primer?
vem da je odprtih ?e ve? podobnih tem ki sem jih pregledal ampak ne s takimi ˝simptomi˝
skratka imam m6 2005 136GT
pred 1 letom mi je zaribala ma?ina zaradi odpovedi ?rpalke olja. motor so zamenjali na stro?ke zavarovalnice nakar smo ugotovili da so vgradili ma?ino brez nosilca ter so ˝majstri˝ prevrtali blok motorja da so jo pritrdili zaradi ?esar je ma?ino stiskalo da je malo izgubila na mo?i po ponovni reklamaci so motor prelo?ili od takrat ni bilo vse vredu pojavil se je grd ropot motorja, stresanja avta pri recimo 1300-1400obratih in slaba mo? motorja pred kratkim sem dal pregledat samo webasto zaradi vse ve?jega kajenja iz njega in slabega delovanja na servisu so zamenjali grelne svećke in par malenkosti od tukaj naprej so se za?eli problemi motor je ob?utno izgubil na mo?i, pod ˝?tandgasom˝ trese toliko da stresa cel avto, zelo grdo v?ge, ter nasplo?no laufa kot traktor pa bi se ?e kaj na?lo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ma? mogo?e kak?n link od ?arnic? hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani