kupil avto, prve 2 uri voznje mi pokaze napako vehicle system inspection required - rdeči trikotnik, lastnik trdi ne on tega ni videl, to se mi je naredlo v roku te ene ure blablabla, avta noče nazaj.
Sam nisem pral avta že 10 let ( ne da se mi, nimam volje….)😊 Moram se poboljšat 😆Če že, pol ga dam na krtače. Kolk pogosto je pa čist odvisno, kolk je umazan, včasih 1x tedensko, 1x na 14 dni…. 😁
Na avtu imam nekaj smole. Kako ste ostali to rešili, se je znebili? Kake so vaše izkušnje? A drži, da pomaga jedilno olje oz. kako je pa z acetonom, WD-40....? Nekje tko prebereš, spet drugje ti tko svetujejo.....Hvala.
Imam Mazdo 6 Revolution, letnik 2016. Na Aliexpressu sem kupil Android Auto / Apple Carplay kit. Software imam verzije 70.00.335 EU N Iščem nekoga iz dolenjske ali LJ, ki bi mi ga lahko v kratkem, v popoldanskem času namontiral. Ponudbo prosim na ZS.
Pravm to k si napisu da je pozimi mesanica plina revnejsa in da posledicno cuka. No to sam men cuka. Fotr ma isto mazdo na plin pr istmu proizvajalcu predelano pa tanka isti plin pa nc ne cuka, brt ma bmwja ze 5 let na plin pa tud nc ne cuka.. samo men cuka zto pravm da vrjetn tle ni kakovost plina kriva oz. Sploh dvomim da bi biu lpg kriv za cukanje, ker mi tud cuka, ko avto przgem oz. Ko je mrzel in sploh se ni priklopil na plin. To cukanje pa tud ni skos prisotno ucash je ucasih ni.. se pa definitivno bolj obcuti, ko je avto mrzu kot pa enkrat ko je ze ogret. Je pa tak obcutek kot da avto nebi dobil dovolj goriva. Ucasih parkat konkretno mocno pocuka.. drugic pa zelo hitro trikrat stirikrat pocuka na rahlo.
Imam isti problem....
Ma tolk se vrti okrog LPG-ja, da sem mislil, da ga samo to zajebava. ?e pa prav da skos cuka je pa lohk marsikaj - pa dejmo stavit na v?igalno tuljavo.
Svecke ziher
.....Kaj bi to blo pol sve?ke ali v?igalna tuljava? Hvala...
Kaj naj potem vzame 1,8? ?e kupuje avto za dirkanje, naj vzame 200+KW, ?e pa potrebuje dru?inski avto za vo?njo od to?ke A do to?ke B, je pa 2,0 motor na mazdi idealna re?itev glede porabe in mo?i, ki jo nudi. Tudi z 1,8 motorjem so do sedaj vsi na cilj pri?li... Tole je idealni nakup...
Tako imam jaz, 2.0 bencinar....tko kot so ?e ostali napisali, je bolj za umirjeno vo?njo, ni neki za dirkat, lepo se pelje. Vzdr?evanje enostavno, motor ima verigo.... Sa?a priporo?am nakup.
zakaj ga nebi sam poleru? drgac pa cca. 200? odvisno...
Ne vem, ?e nikol nisem sam poliral avta, ne bi rad kej zaj...., pa ?rn avto je, ?e tko je ob?utljiva barva, zato raje prepustim komu, ki obvlada. Hvala.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čaki @Alex zdej pa resno 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani