Sam je pa tole ena je*** dol dobit. Sm rabu skor cel dan.
Druga?e pa tisto le?i??e ki zapira pretok mora zapret v nulo? Ker pri mojem konusna glava ne zapre luknje do konca. Na dveh mestih se vidi malo ?pranje. ?istilo je kar steklo ven ko sem ga pucal.
Zanima me, ?e je ?e komu iz nenada du?ilo motor, mazda 6, dizel 2006 dpf.
In ne, ni bilo pucanje filtra.
Zadnji? se mi je zgodilo na AC v 6. pri 140, torej cca 2500vrt in tempomat. Ko sem zmanj?al hitrost in potem stopil na gas da prehitim voze?ega pred sabo, od avta ni bilo odziva. Grem takoj na izvoz - hvala bogu je bil ?ez 300m in po regionalki posku?am motor, ki je bil katastrofa. Po cca 5min vo?nje mi je za?ela utripati lu?ka DPF. Ker sem imel nujen opravek sem pa? z utripajo?o lu?ko vozil ?e cca 2min in avto za ve? ur ugasnil.
Po ponovnem pri?igu lu?ka ni svetila ve?, se je pa po cca 3min vo?nje za?el proces ?i??enja dpf (brez gorenja lu?ke). Ker je bilo o?itno ob takem na?inu vo?nje-du?enju veretno precej dimljenja sem to tudi pri?akoval.
Po kon?anem ?i??enju je avto normalno deloval. V tem ?asu sem bil ?e pri gospodu Pelku kjer je ra?unalnik pokazal napako na LMM in turbini, ki pa? je bila menda posledica nedelovanja LMMja. Senzor sva zamenjala, ra?unalnik resetirala in gasa dalje.
Danes po prevo?enih cca 400km od napake se mi je du?enje motorja spet ponovilo takoj po izvozu iz AC. Peljal sem se naprej cca 2min do prvega mo?nega prostora kje sem prakiral. Vrtljaji v prostem teku so nihali med 800 in 1000 v sunkih. Lu?ka se ni pri?gala, sem pa ugasnil motor za cca 1min in ker ni bilo bolj?e sem to storil ?eenkrat, tokrat vrtljaje privlekel in dr?al na 4000 cca pol minute. Tokrat je motor spet za?el normalno delovati in sem prevozil nadaljnih 80km brez problema.
Kaj bi torej lahko bilo? Nekaj je narobe ali z izgorevanjem (injektorji, turbina) ali na izpu?nem delu (morda sonde-senzorji na dpf)...
Evo danes je tudi meni cukal. Sem se cjazil po enih ovinkih za kamionom in se mi je vmes dpf u?gal (ne lu?ka). 2min klanca navzdol in ?e je ka?ljal in cukal vmes dokler nisem pri?el bolj na odprto cesto kjer sem lahko dr?al obrate nad 2000 vsaj 2minuti... O?itno ga hladen zrak ?e toliko bolj ohlaja da nafta not ne izgoreva in ga paca.
Sem jim pisal kar v angle??ini. Upam na ugoden odgovor
Druga?e mam pa 6ko tako da ni od Zvonkota.
Mi gre to ?i??enje vsakih 200km po?teno na ?ivce. Sploh ko ponavadi trofim ravno 15minutni ovinkast klanec navzdol in mi avto takrat vmes parkrat zadu?i-trokira... Sem pa? picajzel in se mi motor takrat dobesedno smili.
Lahko da je ?el samo kak?en senzor ali pa ?e to ne, ga je treba samo spucat...
Na uradnih grejo samo v spisek napak pa re?ejo da je nekaj crknilo... Bo gospod Pelko res pravi naslov za iskanje napak in ne menjavanje delov na pamet
?e ti je pa DPF res preve? zabilo (glede na malo ?t. km letno in s tem kratke relacije), se ga pa da menda odstranit (tudi Pelko).
?e ga bo? pa res mogel odstranit/menjat sem takoj v vrsti za odkup le tega (bomnekiproboupredelat)
Je morda ?e kdo odstranil DPF filter iz Mazde 6 letnik 2006-2007?
Kako se obnese? Je dovolj fizi?na ostranitev in prilagoditev elektronike da ji dopove? da filtra ni? Kak?en problem okrog turbine? Kako je s sondami in izpu?nimi senzorji? Se jih odstrani?
Sem lastnik mazde 6 (2006) dober mesec zato morda malo ?udno vpra?anje.
Vedno bolj ?utim, da mi po ravni cesti ?ez luknje odnese zadnji konec (mislim da ves ?as) v levo.
V?asih se prav sli?i kako poradira guma. Recimo na celov?ki cesti proti ?entvidu kjer je 70 omejitev skoz vozim 60 zaradi slabega filinga. Pa to ne pomeni da mi ga odnese toliko, da bi moral avto loviti... toliko da se zmeraj ob?uti odna?anje ali zibanje levo-desno...
Najprej sem krivil da zato, ker prej sem imel bravota (''kupe''), sedaj pa karavana s te?jim zadkom in zato tak ob?utek... Zdaj pa sem pri?el do tega, da to ni to...
Kaj bi lahko bilo? Zani? amotrizerji? Kak?ni stabilizatorji?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo zgleda da mi bo ratalo skozi spravt z original.
Torej i??em dobro du?o, ki bi mi posodila 17 colske mazda feltne z gumami 215/45 R17 razred V.
Se pa z njimi ne bom vozil, samo na?raufal jih bom tik pred ''delavnico'' kjer bom opravil homologacijo.
Pla?ilo po dogovoru!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani