Sorti 0 Napisano 18. oktober, 2006 Avtor Kontrolka za bencin Napisano 18. oktober, 2006 Sem ?e ugotovil za kontrolko; Na teh mazdah MX-3- novej?ih se sploh ne pri?ge kontrolka za bencin! Ko pride kazalec do zadnje ?rtice je tank prazen, ko pa pade pod njo pomeni da se vozim z rezervo! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sorti 0 Napisano 17. oktober, 2006 Avtor Kontrolka za bencin Napisano 17. oktober, 2006 Zanima me, ?e se pri mx-3 pri?ge lu?ka ali ne??? Ker ?e nisem sprobal raskirati... Zato raje vpra?am? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sorti 0 Napisano 17. oktober, 2006 Kontrolka za bencin Napisano 17. oktober, 2006 Zanima me ?e je to normalno, da se pri mazdi MX-3 ne pri?iga kontrolka za bencin?? Vem da pri mazdi Demio se ne, ker jo imamo doma... Pa zanima me tudi ?e se pri drugih mazdah tudi ne pri?iga kontrolka? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sorti 0 Napisano 15. oktober, 2006 Zaščita podvozja Napisano 15. oktober, 2006 Tole pa res ni slaba ideja??Sam ?e ma? ?e vredu pleh(nepo?kodovan) se mi zdi da ?e ni potrebe po za??iti, ?eprav ?kodi pa ni? ne: Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Sem ?e ugotovil za kontrolko;
Na teh mazdah MX-3- novej?ih se sploh ne pri?ge kontrolka za bencin!
Ko pride kazalec do zadnje ?rtice je tank prazen, ko pa pade pod njo pomeni da se vozim z rezervo!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani