Skoči na vsebino
Dilema glede homologacije...
Napisano

vem za eno MX-5 ko je imela 225/45/17 gume gor :D pa je zadaj mal podrajsal ko je ?la ?ez kako lukno

mare ma pa mal zanima kdo je tlacu gor gume 225?? <_<

jah na lpp bos rabu prnest racun o vgradnji sportnih fedrov kajti z njim bos dokazoval strokovno vgradnjo na vozila ker brez teg ate ne bodo spustli ces!!!! :(

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?evanje zlo?ljive strehe
Napisano

Dobra metoda, sej najbr? neb blo slab to kmav enkat spet ponovt, sicer pa mislm dt robove popravt oz. po?timat k so bl tko tko! <_<

jah saj po moje dfa bi se ga se kaj pr men najdl tako da bova enkat to naredla!!!

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema glede homologacije...
Napisano

kat se tice felten najdi nekoga ki ima isto dimenzijo felten kot ti z istim et in ki ima po moznosti se papirje ke na homoligaciji ti bodo upisal zgolj dimenzijo ne pa tudi tip in znamko feltna!!!

kar se pa fedrov tice pa ce imas postimano glede papirjev se samo prijavi na a test in ga opravi!!! :bravo:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?evanje zlo?ljive strehe
Napisano

eko borut da ti jaz povem z cem je bla na zaj tvojem vozu premazana streha z gliceriom lepo mal s copicem razmazeg po celi sprehi pa pocakas da ga upije pa se svet ko nevem kaj pa se pokala ti nebo!

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal me tale 5ka heca
Napisano

ham kar se samega akumolatorja tice bom jaz takole reku!!!! klem ne rabis menat ali cistit ker sem jih jaz pred kratkim zamenu!!!!

je men izto pocela ceprav ne tako pogosto kot tebi zame je bilo ze 1x na mesec to prevec!!!!

kokr sm se jaz pozanimu ma ta avtek nek pizdarijo z minusom sam kje pa kakp pa ne vem kajti dav sem pregledat vso elektro instalacijo in neki so mi jo tud zamenal pa rekl da bo zaj kao ql ampak kot si tudi ti ugotovu ni niti najmanj ql!!!! :(

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ventilator hladilnika se vklaplja...
Napisano

lej js mam tud 1.4 pa sm jo brez velikih predelav spravu na slabih 115 konj! pa se nism zaklucu s predelavami! mam pa to na papirju tko da ti lahko tocno povem za kok se je spremeni navor in konjaza pr vsaki predelavi ki sem jo naredu!

pa esi pade za salo ki ma 92kw!

:rispekt::rispekt:

res je to lahk potrdim ker lahko opazujem kaj se z avtekom dogaja tako da boj kapo dol kaj delas z nkim pa vsaj se pu tok srece z vsem kot si jo mev do zj!!! :rispekt::rispekt:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

honde 1.4 imajo v originalu 75km ali 90km. ?e jo je kolega spravu na 115 konjev mi bo to dokazal ?ele na valjih...

P.S. Obe sta zakon...honda in mazda

jah sam da 75 konska bol potegne z mesta kot 90 konska!!! :hohoho:

Dvomim da jo je spravu na 115 KM (edin ?e jo je konkretno predelu)! S ?portnim filtrom zih ni prdobu 25 oz. 40 KM! :P

da se jo se mal krepko ces spravit z sportnim filtrom res ne sam c3e mal po compu pobrkas pa mal sesalni kolektor predelas si pa zlo bliz 115k pa to lahk vse sam doma packas za zlooooooooo mal dnara! <_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

KO STE ?E ZAPELI ZA HONDO IN MAZDO VAM POVEM IZ LASTNIH ISKU?ENJ.

SODELAVC IMA HONDO CIVIK 1.4-16V IN SVA ?LA SPROBAT RAZLIKA JE ZA LAS V PRID MAZDE

MAZDA JE 1.5-16V OBE IMAJO 89 KM

no mam jaz sodelavca ki ima isto 1.4 hondo pa je lepo nabrita da kar orenk preseze moje kionjicke ker jih gre pod stalco sam 115 pa ni mev sans na pospeskih sele po 10min teranja po avtocesti se mi je zacev preblizvat ker ma mal visjo koncno!

nevem fantje z hondam nikdar necejo povedat realnih konjickov vsak sam rece hje esi je vti pol pa vedi ker turbo pa kaj je se gor! :blink:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

[quote name='ReDevil' date='4 Jan 2007, 08:41' post='53976'

Vsak bo pa? svoje hvalu in nikol namo pr?l do konca debatam u stilu "golf je golf in je najbol?i, zato ker je golf!" :danzoman::P

pa ne mores golfa zaj!

to se japanc ni! :harhar: k itak kar ni japonc ni avto saj ne recem da nekateri avteki ne zgledajo ali niso dobri sam iskusnje so pa se vedno najbolse z japonci! :rulam:

kar se pa tice kaj je bolse mazda ali honda oba proizvajalca imata svoje prednosti in slabosti men gre sam lepo na ku..c n vsi ki vozijo hondule mislijo da so neki glavni na cesti po jim pa pokazes da se z mazdo z lahkoto cez odpalas te pa mal mn ko iz ceste gurajo <_<<_<

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 spi
Napisano

mam zlo podoben problem mi ker z tezavo uziga in tudi ko uzge se nestetokrat ugasne!!

sam da bi me pa za enkrat pustila na cedilu se pa se ni zgodil!!

ker ve da jo pol pozig caka!! :hohoho:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ni vse v konjih...voznik pove dosti ve? :D Si ?e dober voznik

Sicer pa, mislim da ko honda dose?e svojih 5500 obratov in ve?, ji mazda s podobnimi konji ni ve? kos :P Zato pa mazda z nizkih lep?e vle?e.

Vse ma svoje + in -

Hja wiperboy, ?tudenti mamo ta ve? sowdow. Pridru?i se nam :bravo:

lahko recem da se strinjam s teboj vendar niso vse mazdice nato lene je potrebno mal po masinci pobrkat pa se da marsikaj dosect sam to je pa zaj ze za drugo temo!!!! :P

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

avto ve? ali manj uporabljam v obi?ajne namene :D

Sicer pa, oba sta zakon...vendar 130hp honde mi nekako bolj di?i :danzoman:

jah sam niti te 1.6 16V hondice s 130 konjici niso nevem kako velicastne marsikatera je ze ostala zadaj ceprav ima moja mazdica celih 15 konjickov podhranjenosti napram hondi!!!

pa se ko je da je kr tezko eno vredu kje dobit sem si hotu eno za letosnjo zimo omislit pa ni blo niker nic pametnega za najdet!!!! :P

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda za?ela cukat
Napisano

Na kakem odpadu.Priporoco bi ti da poklices odpad avto ende,to je bliz maribora.Ce slucajn majo.

Pebi,pebi v motorju mas tm od 3,7 do 4l olja.Pa ne mi govorit da ne more pozret loh,loh.Pa se kak loh pozre.

Ce je motor zjahan je zjahan.

ne verjamem ce bi tm mel motorcrk ker smn jaz ze pred casom zlo intenzivno iskav 1.8 mlin pa ga ni blo niker za dobit!!! :ne vem:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda za?ela cukat
Napisano

Torej kr naenkrat mi je za?ela mazda cukat. Najbolj se pozna pri speljevanju sploh ?e spelje? 1000-2000 obratov, nad 3000 se ne pozna ve? ampak je o?itno. ?e bolj pa je problem ?e pri nizkih obratih do konca pohodim gas. Obrati kr zanihajo pa pol po?as cukajo?e potegne pol nad 3000 pa vle?e. Ampak ?e recimo pri 5000 spustim gas pa ga do konca nabijem spet zacuka, manj o?itno. Kaj bi blo narobe?

Mi pa ?re tud velik olja tko da razmi?ljam o enigne rebuildu. Za?el je neki klenkat pa sm vidu da je olje ?ist na low, sm dolil 2 litra, zdej je pa ?e na polovici H-L. To je blo 14dni-3 tedne nazaj. Kak?ne ideje?

Olje je ?e ?rn pomojem bi blo treba vse skup menjat ne sam dolivat...

pa ti je kaj jasen kdaj je biv narjen tazadn servis???

mam jz ze neki casa take probleme pa ni se nobene frke sam da masina ze ko svinsko poje da kr usesa bolijo!!! :ne vem: :ne vem:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

alarm tuli
Napisano

sm mev jz iste tezave ko sm vozilo zaklenu je blo cca 5min vse kul pol se je pa alarmu kr utgal je nonstop tulu neglede na to a je biv avto odklenen, zaklenen!!! sm mogu alarm fizi?no odklopt pa od takrat zj ?ist normalno dela ?eprav je v avtu ?e vedno tisti akumukator kot takrat!!! :ne vem:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kontrolka za bencin
Napisano

:)

Kulk je pa tvoj stroj?ek letnik?

am moj mlin?ek je 91 sam je mx5!!!

pa mi je ful ?udn da ni kontriolke!!!!

?eprav sem gledal v handbooku je not kontrolka za ta letnik urisana in naj bi to dobesedno delovalo???

tako da tudi mene zanima ali moj letnik ima to kontrolko al ne??? sramezljiv

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kontrolka za bencin
Napisano

hm tudi pri mojem mlin?ku se mi kontrolka ne pri?ge kar pa je kr bedn!!!

:blink:

po eni strani pa je kar v redi ker poj je skoz ?e kar neki "kerozina" not :bravo:

podpisrqrf.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.