nene... brez skrbi, sem preveril preden sem sestavil tak je kot je bilo prej, le da zdaj guma malce pritiska na platino, verjetno niti ne pomaga kaj dosti... ampak, od vi?ka ne boli glava
jaz sem med platino in pokrov (?rn kovinski) vstavil silikonsko gumo, ki pritiska platino, trenutno je dva dni mir... ne veselim pa se ni?esar, ker vem da nekaj ni v redu to mi je pri?lo na pamet takrat, ko sem ?isto naklju?no pri?el pritiskati na platino s prstom...
mah... qrc... ne bo me en BOSE oja?evalec dotolkel... ga bom pa? menjal... ?e bo treba
Pa si moral mo?no pritiskat?
jaz sem bil bolj ne?en da ne potem ratalo preve? kosov...
- rabljen oja?evalec - 100-300 ? (lahko spet crkne)
- probam v?muglat aftermarket oja?evalec (niso isti izhodi, etc... komplikacije, pa ?e vpra?anje, kak bo ?pilalo) ali pa menjam celo muziko, kar lahko za jurja, vendar mi tega jurja ni za davat!!!
naslednji avto bo imel DIN size radio in standardno ozvo?enje, majkujim!
po mojih podatkih bi k ve?jemu izgubu 1 ali pa 2 izhoda.
samo moram ?e ugotoviti kontabilnost radia ter oja?evalca...
meni je zdaj ravnokar skoraj tri?etrt ure dobro ?pilalo, preden sem nazaj sestavil pa je pokalo ob pritisku na platino, pa potem spet ni pokalo, pa potem je spet pokalo samo od sebe...
sem zdaj priklopil nazaj, pa da vidim kaj bo spet zjutraj...
druga?e pa intenzivno za?nem iskati zbite mazde po odpadih
po tem kar si napisal se mi zdi kot da bi bil nekje hladen spoj...
se bom jutr malo poigral ter probal vezje malo ovijati da vidm ?e bo kaj razlike.
Tako... zaenkrat zgleda da bom ostal brez muzike v avtu... sem kontaktiral ?e EBK - Electronics by knowledge, ki se ukvarjajo s takimi "automotive" stvarmi, in so mi rekli, da direktno ne delajo s strankami in da imajo nadomestek, ki ga lahko dobim prek Mazda prodajalca.. predpostavljam, da je to oja?evalec za 887? + DDV... ?eprav... sem prosil Mazda prodajalca da preveri...
Jebo te BOSE...
@Jotko: OK... dam na po?to danes.
Za 800 +ddv sem ze napisal pa ste se zajebaval ...
pa naj kdo rece da je bose zakon... za en k.... je!
Tako... preden bo preveliko veselje, ?ip je menjan, po sliki se vidi za katerega se je ?lo...
Po vgradnji in trkanju po platini oja?evalca je bilo vse ok... tudi po predvajanju glasbe cca 10 minut, zaenkrat ?e vse ok...
bomo videli, kako se bo obneslo v prihodnje, kako bo med vo?njo, takrat ko se potni?ki prostor ogreje, ko spodaj mimo oja?evalca piha topel zrak, itd.... ?e bo ?e ok... je popravilo stalo 6 EUR, pa sosedu sem pir dol?en
z BOSEjem sem zmenjen da jim stari del po?ljem v pregled...
jotko: ?e en ?ip imam vi?ka, ?e ga vzame?... stane skoraj ni?, tako da je vredno probat...
zadeva se imenuje NCV8141
takoj vzamem!
samo povej kako bova uredila glede pla?ila (po povzetju ali ti naka?em preko neta)?
takoj vzamem!
samo povej kako bova uredila glede pla?ila (po povzetju ali ti naka?em preko neta)?
aja pa ?e bo pri meni to delovalo bo potem potreboval ?e eden ?ip
Mas dve moznosti... mal potrpi, da jaz probam, ali pa sam nabavi pa probaj.... v nobenem primeru ne bom jezen nate, ker ni nujno da je to to, ce pa je, pa ni nujno da imas ti enako tezavo
30dni imas cas za case odpret na zalost... pisi na ebay ali konaktiraj prodajalca in zagrozi z prijavo na ebay pa bo denar nazaj kuj
na mail sem mu poslal in mu povedal na lep na?in da zadeva ne deluje in da me je nategnu in sem dobil odgovor da je od njih zadeva ?la delujo?a in ?e? da sem jo jaz uni?il.
glede denarja pa nisem vedel da se ga da dobiti nazaj.
sem na ?alost ?ele za?etnik na ebayu.
sem mu pa ocenu kot negativno in potem dobim tudi jaz kajlo na ebayu z njegove strani negativen kupec...
ma ?e sam ne vem kaj mi je to oceni in kritiziral...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
te modele sem nasel na italijanski strani pa se ceneje so.
bom poslal mail ?e zadeve potem delujejo (ura, pot ra?unalnik ter volanske komande)
http://www.ebay.it/itm/8-Auto-Lettore-DVD-...c82b&_uhb=1
kar se pa kablovja ti?e bo pa treba potegent tistih 10 ?i?k do biv?ega oja?evalca, kar pa ne bo velik problem...
oziroma lahko pod sede? dam kak manj?i oja?evalec in tako uporabim ?e bose woofer...
spikerji so pa neka klasika ki igrajo tudi na drug radio, ki ni vezan na bose oja?evalec....
malo bom ?e raziskal stvari potem pa v akcijo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani