Druga? sm imel pa tud js fedre z -40 pa se mi je ?e vseen zdel mal visok.
Papirji za 8.5 najbr? so, edin ET13 zna bit pa res mal zakompliciran.Enkrat sm nek prebral da naj bi T?V organizacija dopu??ala le do ET15, ker se z raz?irjanjem osi dosti bolj obremenjuje podvozje in le?aje. Ne vem pa ?e to 100% dr?i, bi blo vseen mal za prebrskat do katerega najni?jega ETja obstajajo.
Ma jaz sem s tisto vi?ino na sliki, ki sem jo objavil, zadovoljen, pa tudi z 15x8 izpade ?isto OK. Ker imam res 90% mestne vo?nje bi bilo vse kar je ni?je grozno, sploh pa z na?imi le?e?imi policaji. Edino ?e bi zaradi kak?nega avtoshowa nabavu, da ga potem pred showom spustim v poden Da bi res "drsal z ritjo po tleh". Ampak to ne odtehta 500? razlike. Za 500? raje naredim ?e en oreng servis, pa rjo saniram
Glupo mi je, ker dimenzijo 195/50 R15 imam tako in tako homologirano, ampak zdaj je treba ?e plati??a nekako homologirat. Sicer nekateri pravijo, da ?e ima? dimenzijo ?e vpisano, se ne vtikajo preve? v plati??a. Samo iz 6x15 na 8.5x15 je kar velik preskok Ne bo ?lo mimo "neopa?eno".
EDIT: aja pa mogo?e ima? kak?no sliko z -40 fedri? Me res zanima kako izpade
O teh BC sem nekaj bral po italijanskem forumu, da so v redu. Vsi pa hvalijo med Tein, Vmaxx in Koni, ravno Koni coiloverje. Ampak so pa spet okoli 800?.
Najverjetneje bom nabavil samo vzmeti, imam ?e poln kufer teh mnenj od vseh Sedaj pa moram najti Tuv za plati??a, ?e sploh obstaja kak?en Tuv z 8.5 ET13.
EDIT: da nadaljujem svoj monolog haha Tale ima Vmaxx in ima avto spu??en nekje 30 oz 35 mm, torej enako kot H&R. (Vir: mx5italia, da me kdo ne bo lin?al, da kradem slike ) Meni deluje ?isto dovolj spu??en, glede na na?e ceste sploh pa na to, da ima Koper ?nj le?e?ih policajev.
Opazil sem pa ?e lip od Leon Cupre, me mika da bi ga tudi sam nabavil Lip Seat leon 1ML805903
@Baby Viper: kar javi na privat. H&R najve? zni?ajo, kar sem gledal fedre. Mislim da je Eibach nekje 30/30.
Sem pa malo bral glede Vmaxx, nekateri jih hvalijo, drugi pa jih grajajo. Pomembno je tudi na koliko ima? potem napumpane gume. S ?im imate vi ni?ane avte?
@mazdaman: na mx5parts se mi zdi da sem zasledil, da prodajajo vse potrebno za priklop. Pa? kablovje pa navodila itd.
Ja bi ga tudi zni?al. Verjetno na za?etku samo s fedri, dokler ne najdem ene pametne gewinde
Pol pa bom verjetno moral kar te drugr nabavit,?eprav sem vedno ?elel 15x8, bo pa tudi 15x7.5 ok. Edino ?e mi ti tvoje proda?
EDIT:
A JR12 pa Rota grid V so enake? Ker so si zelo podobne. Katere ima Bordon, grid al grid V? Ker so slike v njegovi temi izginile, pa ne morem pogledat. Ker ?e so enake, je Rota 8x15 ET0 kar pa bi ?lo brez problema
Preveri, ker tudi Pelku je te?ko takole na daljavo dolo?it te?avo.
Ga?per (Viper) bi ti gotovo pomagal, ?e ga kontaktira? za Mx5.
Ni tuljava, sem danes probal. Sedaj moja diagnoza je ali slab bencin, me?an z vodo, ali bencinski filter, bencinska ?rpalka. Nekaj z bencinom, ker glede v?iga ni ve? kaj dosti za menjat.
Sem si zrihtal od enega Miatarja v?igalno tuljavo, tako da bom jutri sprobal ?e je to to. ?e ni, gremo dalje z iskanjem napake :/ po eni strani upam da je to to, po drugi pa ne, ker sem ?el gledat cene in so za padet na rit :S
Danes je pri nas na Obali kar toplo (okoli 10?C sigurno + je avto stal na soncu) in je avto zelo malo cukal. Tako da je sigurno nekaj povezano tudi z mrazom.
A NA in NB imajo isti motor oz. vsaj v?igalne tuljave? Bencinski filter vem da pri zadnjem servisu ni bil menjan, smo ga samo spihali, ker je bil se v redu. Mo?no da je kaj povezano z bencinom.
Stvar je taka, moja mazda mx-5, letnik 2003, 1.6 16v je za?ela cukat. Menjali smo sve?ke pred dvemi tedni, nekaj ?asa je bilo v redu (2 tedna), potem pa je za?elo spet cukat. Mislim da takrat, ko je "pri?la" zima, torej prej?nji ?etrtek, petek. Danes pa smo menjali ?e v?igalne kable in stvar je ?e vedno ista. Opazil sem da ko je avto mrzel zelo cuka, ko je ogret pa manj. Da opi?em ?e cukanje, ko dr?i? konstantno gas cuka, ko pa doda? gas, pa ima zamik. Neki ?asa sploh ne potegne, potem pa cukne in nabije obrate in pospe?i. Kaj bi lahko bilo? Aja pa opazil sem v zadnjem ?asu pove?ano porabo, iz 8 se mi je dvignila na 10. Mogo?e zaradi zime, nevem.
Za odgovor se ?e vnaprej zahvaljujem.
Offtopic: a ima kdo na Obali tester da bi ga priklopili, ?e mogo?e kaj poka?e tester?
Ugl. ta kit, ki sem ga gor prilepil ima mo?nost za odpret prtlja?nik? Gumb na klju?u je, ampak spodaj pod notes, Note 3 omenja nek boot release wire. Jaz se ne spoznam na to.
Ok sedaj imam eno vpra?anje. ?e vzamem tak?en kit na linku spodaj, in si potem naredim kopijo klju?a, a bo delovalo? Ali ima na? klju? "immobilizer"? Ker moj rezervni klju? mislim da je kopija, torej ni original.
Sm zamenjat dal,ker je sprejemni enoti neki dogajal pa se je sam od sebe zaklepu in odklepu
Zdj je nanovo narjena in?talacija z drugim sistemom in dela v nulo, se pa da tud ?e ni centralnga,sam komplet sistem z motor?ki mor? najdt. Z monta?o vred ra?uni na 100-150?
A ima? kak?en link kateri komplet si kupil, kje si delal? Ja glede denarja sem ra?unal nekje na tak?en znesek.
Ja res se je pojavljalo samo zadnji?, ko je bilo veliko vlage v zraku. Zdaj ni ve? problemov.
Bi pa si vgradil daljinsko odklepanje, pa me zanima ?e je kdo ?e dajal kak?en aftermarket komplet not. Nekaj sem gledal, pa se cene gibljejo od sme?nih 20? pa vse do 100?. Nevem ?e je problem, ampak nimam centralnega. Torej ?e odklenem ena vrata, druga ostanejo zaklenjena (sej je to centralno ane? )
Ja res se je pojavljalo samo zadnji?, ko je bilo veliko vlage v zraku. Zdaj ni ve? problemov.
Bi pa si vgradil daljinsko odklepanje, pa me zanima ?e je kdo ?e dajal kak?en aftermarket komplet not. Nekaj sem gledal, pa se cene gibljejo od sme?nih 20? pa vse do 100?. Nevem ?e je problem, ampak nimam centralnega. Torej ?e odklenem ena vrata, druga ostanejo zaklenjena (sej je to centralno ane? )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma jaz sem s tisto vi?ino na sliki, ki sem jo objavil, zadovoljen, pa tudi z 15x8 izpade ?isto OK. Ker imam res 90% mestne vo?nje bi bilo vse kar je ni?je grozno, sploh pa z na?imi le?e?imi policaji. Edino ?e bi zaradi kak?nega avtoshowa nabavu, da ga potem pred showom spustim v poden
Da bi res "drsal z ritjo po tleh".
Ampak to ne odtehta 500? razlike. Za 500? raje naredim ?e en oreng servis, pa rjo saniram 
Glupo mi je, ker dimenzijo 195/50 R15 imam tako in tako homologirano, ampak zdaj je treba ?e plati??a nekako homologirat. Sicer nekateri pravijo, da ?e ima? dimenzijo ?e vpisano, se ne vtikajo preve? v plati??a. Samo iz 6x15 na 8.5x15 je kar velik preskok
Ne bo ?lo mimo "neopa?eno".
EDIT: aja pa mogo?e ima? kak?no sliko z -40 fedri? Me res zanima kako izpade
Povezava za deljenje
Deli na druge strani