Skoči na vsebino
Krajši interval regeneracije
Napisano

Aless...dobra razlaga 👍👍👍😁 

Ok...moje osebno mnenje je da to Mazdino olje je ok ..pač se prej menja kot na 20.000 km ...😁😁🤣😉

Ne se preveč obremenjevat  ker potem boli glava 😁😁😁😁😁to olje je boljše in itd.....Aless je dobro napisal 😉Res pa da vsak si izbere Olje za svojo Mazdo 😉

Jaz na moji CX5 benzin nimam problema z Orig.Mazdinim oljem 😁😁😁

Res pa je da dizel motor plus te Regeneracije in itd ....poslabša kvaliteto olja 😉😁..pač ekologija 😉...pa lp..😉😁zoom zoom 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazde in krožno gospodarstvo?
Napisano
pred 20 urami je Hixxy napisal:

Lep primer je Tomos

Sam imam doma podedovan APN6 1986 letnik in vse v original stanju 

Dela kot prvi dan in jo ne menjam za nič na svetu!

Ej...super tudi jaz imam APN 4 sem po 30 letih obnovil 

Primorska štirka ..tako smo imeli mulci 🤣😉..to je zdaj 

Oltajmar 🤣😁..tudi jaz sem takrat delal v TOMOS- U..TO kar je Alex napisal je res 👍😉res škoda za TOMOS 

zato moramo ohranjat Tomos z motorji in z vsem kar je izdeloval ...👍👍👍👍😁😁lp

IMG_20210717_182423.jpg

IMG_20210717_182429.jpg

IMG_20210717_182438.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problemi s stranskimi ogledali
Napisano
pred 8 urami je 50keda napisal:

PVC si zahteval sam ali so oni samo omenli, da zdej so PVC notri? In od takrat maš mir?

Ja oni na servisu so menjali oba motorčka z zobniki PVC pod garancijo in zdaj je ok...nič ti ne rečejo to je original 😁😁👍

Sem se pa pozanimal da so zdaj izboljšali sistem plus PVC material boljši ...res deluje meni ok 👍😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava, stroski zavornih ploscic
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Ne vem še zagotovo. Nekaj cincam med brembo im ebc zavornimi ploščicami. Prav tako med ebc naluknjanimi diski in zimmerman diski. To pride na vrsto enkrat v juniju, juliju, ko bom delal redni servis. Ebc je edina opcija Anglija, ostalo je najboljša cena na Autodoc-u.

Ok ..daj ATE vse komplet 👍👍jaz imam in zavira super👍😁😁😉😉😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava, stroski zavornih ploscic
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Danes sem moral bolj po moško stopiti na bremzo, ker je en model cincal ali bi zavil desno ali ne. In sem ugotovil, da je naslednji projekt na avtu menjava vsaj ploščic, če ne kar vse komplet z diski vred. 

Te trw ploščice so kr neki. Bremze na stari 6-ki, kjer imam spredaj brembo vse in zadaj brembo + ferodo ploščice so neprimerljivo boljše. Kar zagrizejo, ko zabremzaš. 

E..ja bo treba v Akcijo ...nabavi vse komplet ATE....so ok ...jaz imam in sem zadovoljen 👍😁😉😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kompresor klime mazda 6
Napisano
pred 1 uro je samSimon napisal:

Sposojam si tole temo, ker je tudi meni začel tulit ležaj na kompresorju. Bojda je strošek popravila, v kolikor je to seveda mogoče cca 200€, drugače menjava kompresorja. Za 200-300€ sem gledal že kompresorje, seveda kopije, a mi je mojster Ajnik razložil, da jih on ne bo montiral, ker jih potem devet od desetih ni vredu... Ima kdo kake izkušnje s temi kopijami? Je boljše iskat rabljenega? Pa upat, da se ne ponovi zadeva prehitro?

Gre za Mazdo 6, 2003, 1.8 bencin. S kakšnimi morebitnimi problemi se spogledujem, če avto uporabljam v omenjenem stanju? Nekako me skrbijo zadeve okoli jermenice...

Hvala za pomoč.

Mogoče ti lahko pomaga naš mojster dr.Pelko Simon 

Medvode Avto Pelko ..d.o.o..lp😁😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Ja to je tudi dober predlog da se naredi 100 km. V kosu.jaz grem na AC.in gassss...pre?istijo Ventili..pa dobro kaj bo treba

?e delat za dobro Avta in motorja...za to EKOLOGIJO.. ?e pla?ujemo vi?jo ceno avtov ...zaradi tega..zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Ja..jaz gledam Mazdo..sem se navezal in mi je ok.ponavadi menjam na 5 do 6 let ko pote?e GARANCIJA..saj nekaj dobim za njo..pol pa Akcija...zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Ej...dobro napisano..samo pol kaj to ne kupit zato ker.....pol ekologija...jebemliga pa kaj potem kupit.???????ve?no vpra?anje ? ?e dela? kratke razdalje v km manj km letno??

Saj pri meni ni problem ?e je poraba liter ali 1.5lit.ve?..benz..glavno da je avto in motor ok ..ni problemov ve?jih.....zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poobla??eni serviser za Mazdo na Obali
Napisano

Seveda bi lahko peljal do DR.pelkota.Medvode saj Mazda ni ve? v GARANCIJA...komot.tudi na poob.servis Mazda kp bi lahko kak?en popust dobil...res so se tam menjali dol.ljudje ...???probaj...kontakt Simon Pelko 041 667 335..Medvode ..nas dober mehanik..zoom zoom lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.