Lej govor ti kar ho?e?, dokler je balast isti samo ?arnica druga?na, ne more biti in tudi ni nevemkak?ne opazne razlike, pa glede na to da je MINILO mojih 10 let igra?kanja z xenonom, se mi tud zdi da nekaj vem, oziroma sem nekaj stvari zmonitral, predelal, uporabljal in testiral.
Razlika je samo iz katerega stekla je narejena ?arnica sama, pa tudi ?e je ista firma, samo drug "model", ki jima drugo steklo je razlika da glava pe?e.
Naj povedo ostali foruma?i katerim sem karkoli ?aral na xenonu.
Pa ?e ti slu?ajno primerja? Xenon ?arnico in navadno ?arnico, si po moje zidar, ker to NITO POD RAZNO in NITI pribli?no NI enako.
Nam je pa dr?ava prepovedala vse 100W ?arnice tako, da sploh ne morem ve? probat - ej ti povem, svinjarija na kvadrat
Hehe ja to je vse kakor res .. ma sej zdej ka so te varcne mores gledat une luxe to ti pac pove sijalnost zarnice in nekatere imajo tolk luxa da se pribliza 100w .. sej ce se nemotim na enih skatlah kaze primer.. cene smo mi to v soli mogli vse zracunat pac el. Sola . Sam nevem vec formul ..
Cene pa mam se nekaj 100w zarnic doma na zalogi tko da za en cas sem se zalozen ;-)
Logicno nekje v dalincu imate kratki stik .. kakor je ze en vam napisu da se zatakne +in - .. malo izoliras baterijo al pa ce je mozno kontakte date bolj narazen..
Hvala. Vse razumem, samo na tehni?nem? Snamem dol? Kaj bi rekli policaji? ALi ?e kdo uporablja to re?itev? Katero sistem naj kupim, kaka znamka, na netu jih je malo morje razli?nih cenovnih razredov? Za strokovno monta?o bom poskrbel ob morebitnem nakupu kita
Ja jst sm kupil na ebayu .. 5000k ka je bol bela in nisem imel problemu .. ce mi bo kj na tehnicnem tezil dam pa navadne nazaj gor pa to je to..
Ker o?itno vedno slab?e vidim, pa tudi Mazdine lu?i niso kaj dosti vredne, me zanima kako je s temi xeon kiti ki se prodajajo po netu? Kar sem ?e prebral je to, da ?e ?e kupi? tak kit, mora? zdraven montirat ?e samodejno nastavljaje in pranje, da je vse uradno. Je to res? Opazil sem da prodajajo tudi le?e, bi to ?e pove?alo osvetlitev ali ne?Mnenja, predlogi.
Hmm ja hvala enako jst sm si jih kupil na ebaju za male pare in ti povem da se zlo doro vid ne prej bla taka tma da nisi vidu nc pred sabo pac razlika je ocitna sam moje so 35w
Pomoje bi ble une 55w bols .. sam je reku en mazdas da ti zna s 55w stopit uno sipco ka ma mazda tm da ti bol zasenci kratke luci
aja.. huh pol me je pa un vulkanizer zavedel, da naj bi bolj?i kompresorji bolj pravilno sortiral molekule zraka in da se zato guma manj greje, ker so molekule bolje zlo?ene... pizda mu materna mu ?e povem svoje. zdej sem pa jezen
Haha ma kaj ma kaj je malo zwit tm v glavi tip jst bi ha kr nekam poslu haha wtf kej ti tip naklada ...
Nene saymon za policaje so prav posebni ;-) never used
Imam Mazdo 6 letnik 20003 bencinar 2.0. Avto mi je na morju za?el kuhati in sem se odpeljal do prvega serviserja, da mi je odstranil termostat. Peljal sem se naprej vse lepo in prav, temperatura je bila OK, diagnoza zani? termostat. Ko peljem k mehaniku zamenja termostat, avto spet kuha, nabija kompresijo. Prepihana dihtunga na glavi. Ko je menjaval dihtungo je zamenjal ?e vodno ?rpalko tukaj sledi ?ok. Vodna ?rpalka je bila zaribana, lopatice vse zlomljene seveda jih ni nikjer. Zanima me kako sedaj spraviti te lopatice ven, kje so in ali je sploh mogo?e brez tega kot, da se razkoplje celo ma?ino.
lp, marko
Pozdravljen Marko
No ja s tem avtom bos imel kar precej stroska in sicer te lopatice po mojem mnenu jo v hladilniku za motor in hladilniku za gretje kabine in seveda not po tistih jamcah po blokih motorja in glave .. pac problem je v tem da s tem imas ce mene prasas res veliko strosku ker avto ti je zakuhal vse kakor bo tre a glavo na cncju poglihat cene ti bo dihtongo na glavi cer par tisoc km spet prebilo vem ka men je tko na nubiri nrdilo.. pole bati so za nic ker jih je sprala voda avto tud ne vlece vec tko kakor je prej .. je tako.?
Pac bate bo treba nove in obrocke .. priporocam tudi menjavo ojnicnih lezajev .. in seveda zazeljeno je da si mehanik vzame cas in da lepo opuca ven iz vseh jamic te kose vetarnice .. ker seveda bo prislo do istega problem .. ocitno si moral imeto kaksen koscek nwm koga v motorju oz. V hladilni tekocini in zato se je tudi tako zgodilo .. aja pa hladilnik je tudi zazeljeno zamenjat ker teh kosckov nebos vec opucal ven .. pac svetujem ti da se avta znebis verjamem pa da to je tezko sploh ce ti je pr srcu kakor meni moja ;-) .. aja pa p.s za v bodoce majhen namig ce ti bo avto kuhal kar upam da ne vc pac ne ta bilo kaksen je dobro tudi gretje kabine dat na max da piha vn in da greje saj tako ga se dodatno ohladis ...
Se bojim, da bo res letelo. Povsod drugod, samo po cesti ne... Sploh po "izku?njah" z Kitajskimi gumami...
Ah ce jih invalidi od vulkanizerju ne napolnijo dost to ni kitajski prroblem .. cene pa pravim ja rajsi jap. Materjal kot kitajski pocen in aziskega sta pa oba sam jap. Tehnologija je dost bols ...
Maa ja noo soo sam sej je res da sta obe rasi pac je nizko cenovni pac upam da veste ki mislem samo rajsi se vozim z japonskim materjalom in tehnologijo kakor z korejsko
Jst sm se z petko five pac kupu sm jo sam tko za zajebancijo ka jo je frend imel in uno dela boga rocna prime k da bi mel nwm ksne hidravlicne diske tm zadi .. pac nemores verjet dokler se ne peljese ;-) the devil car
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani