Skoči na vsebino
mazda6 LCD display - ca-dm4292k
Napisano

Na displayu so mi za?eli izginjevati pixli...

Nekje na forumu sem na?el ?lanek za popravilo, a tisti ?ip, ki prekinja je premajhen, da ga bi lahko spajkal z mojo opremo (nogice ?ipa bi bilo potrebno prespajkati).

Ima kdo v okolici Celja spajkalno postajo na vro? zrak, pa je ?e kaj tak?nega popravljal?

Ali pa drugo vpra?anje, prodaja kdo tak display po solidni ceni iz kak?ne karambolirane mazde6 (oznaka je ca-dm4292k) ?

?e ima? narazen lahko prinese? meni... imam spajkalnik z najtanj?o ?pico prav za take stvari lotat :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?estka ne potegne
Napisano

?e ne gre druga?e, se tudi do Celja pripeljem... Daj povej mi ?e prosim, kako menjam omenjeni T-?len? Moram komplet ventile z ohi?jem vred najprej dol od?raufat?

Pametno bi bilo sam morem na moji pogledat kak je tocno T komad da te ne naserjem :) ventile se ne menja ampak samo cevko :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?estka ne potegne
Napisano

cevke i T komade so mel v inposu :P Druga?e mam pa 2 T komada vi?ka :) Samo sem s celja...

Je pa skor 99% to krivo ker to so ventili ko vakum preusmerjajo in ?e ne dela vakum spu??a in turbinski ventil ne dela ker vakuma nima :cheers:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave pri prestavljanju - Mazda6
Napisano

To je dokaj znana napaka pri ?estici prve generacije, na katero opozarjajo pri ?lankih, ki govorijo o nakupu rabljenih vozil...

Druga?e je pa internet kar poln teh problemov tako, da si je treba mal ?as vzet pa prelistat te forume, kjer zadevo opisujejo.

google ve ;) napisal 5th gear mazda 6 mk1 problem in celo morje odpre :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdab 6 lu?ka na armaturi
Napisano

Vzgi avto na center volanu... dvakrat levo desno namotaj do kraja dok se ne ustavi sam ne tis predolg kraja da servo pumpa ne trpi... pa ugasn... tak bi mogl.resetirat senzor :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnje ploscice (nove) brusijo
Napisano

Ker sem ostal brez ene ploscice sem zadaj vse komplet menjal. Zrihtal sliderje celjusti jih podmazal, cilinder podmazal in ga noter stisnil, ploscicam useske pobral, popucal rjo v sedlih,... nastal je pa problem... celjust je za 1-2mm preozka in gre na silo cez sendvic diska, dveh ploscic in dveh distancnikov, ki.prideta med ploscico in celjust. Ce dam brez bi sl lepo... samo majo kej veze ti distancniki?

Ali pocakam da se ulezejo? Se pa mal segreje vse skupaj... ko sm cez ovinke parkat mal bolj stopil na bremzo se je po 25km kadilo malo ven od ploscic... mozno da je mast ko sem namazal vse ko sem dal skupi ali pa WD iz vijakov. Smrd pa ne po tipicnem vonju pregretih bremz...

Kaka ideja?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konstantno zvijanje diskov
Napisano

Meni zadnji tresejo pri 120-130kmh naprej... pri 190-200kmh ko zabremzam se trese cel avto... Se pa ne sekiram nisem na AC veliko 3-4x na leto tak da se ne sekiram ;)

Vem pa da je zadaj ker volan ne trese pa ko potegnem rocno trese :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 trese
Napisano

meni vztrajnik trese ampak ugotavljam da okrog 1500rpm pri mirovanju vozila ko gas stisnem pride avto v neko resonanco... vle?e druga?e lepo pa pelje se tudi, med vo?njo tresenja ni ?utit... imamo isti problem? tankam na MOL, ne devam nobenih aditivov in blindiran mam egr -_-

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 GH BOSE problem...
Napisano

Foter isto nasel... HTE v Celju lahko naroci in ce ne posiljajo lahk jz dam na posto ce se komu mudi ;)

Je pa to standby stikalo prav ata... signal da vsem zadevam za ugasnat al pa przgat itd... in poka ker se tolerance vecajo in vmes ugasa...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Airbag lucka...
Napisano

To vse ma moj al kaj?? :blink:

Um pod zici je vse OK :prstgor:

Hmm... bi ostalo v racunalniku to ce se priklopi al je samo tedi ko je napaka? Ker ce ne ugasnem gori... dokler ne ugasnem pa vzgem avta... :closedeyes:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 GH BOSE problem...
Napisano

Cuj seba dej ga ofni pa vezje dobr slikaj pa postaj. Bom fotru dal v vpogled ko je stromar da vidi situacijo ce se da kej. In ce mu posljes po posti pa proba popravt na sihtu :) sam pac res dobro fotko... lahka tut po dosekih slikas sam najraje res dobra ena vsake strani da se detajli vidjo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.