Skoči na vsebino

Pozdrav!

Evo pri meni bo po?asi leto naokoli in z tem bo tudi potrebno na novo zavarovati avto.
Zanima me koliko bi zna?alo samo zavarovanje avtomobila. In pa nasvet se spla?a, da zavarujem tudi letos (parkiri??e,stekla) avto je 2004 letnik. Zraven pa bi dodal ?e avtomobilsko asistenco
Trenutno sem na zavarovalnici generali ?t. police (7587450).

Hvala za nasvete-pomo? v naprej
Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomobilski gumi tepihi
Napisano

Uglavnem ustvaril sem temo z zanimanjem kaj priporo?ate od gumjastih tepihov za v mazdo.

Nekako na withcar nimam sre?e da bi za mazdo 6 2004 letnik dobil tipske me zanima kak?ne so kaj va?e izku?nje za dobro ?i??enje ipd.?
Ter ?e mogo?e kdo ve ali pa?ejo od mazde 3 2004-2007 letnik gumi tepihi v mazdo 6 nekako mi oblika na voznikovi strani pri withcar daje tak ob?utek da bi lahko pasalo skupaj.. :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 sredinska konzola
Napisano

Za ekran je kriv slab stik ekrana, je nekje tema kako se popravi.

Za ventilacijo ti je pa crknila ?arnica in ko potpl?e? dobi spet stik ampak ne za dolgo. Zamenjati jo bo treba.

mazdaman mogo?e ve? je komplicirana menjava same ?arnice?

Kar se pa ekrana ti?e bojda so to hibe in edina opcija menjava ekrana ( kar sem sam storil) ali pa ?e se ne motimna  primorskem koncu nekdo to servisira za okol 110-130? in pa dvo letno garancijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2004 ro?na zavora
Napisano

Sam imam tudi nekaj podobnega v planu :) si mogoce ze porihtal zadevo ?

Zadeva opravljena, sanirana....Iz prve roke povem, da ni ni? kaj vlik podvig. 

1. V kabini odstrani naslonjalo roke se pravi to konzolo

2. Odpne? v kabini "zajlo" od ro?ne zavore

3. Pod avtom ?e se ne motim odstrani? 2 plehnata dela ki ??itita samo "zajlo"

4. Odvije? vijake kjer gre "zajla" od ro?ne zavore v kabino 

5. Odpne? ?e pri kolesih ro?no zavoro sproti odvije? nekaj vijakov in bi naj bilo nekako to...

?al izbrisal samo foto dokumentacijo, da bi jo prilo?il za la?jo predstavo :glare:

?e pa te bo ?e kaj zanimalo pa povpra?aj :):cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alarmna naprava
Napisano

Pozdrav!

Rabil bi pomo? ?e je mogo?e imel na alarmu cobra 3863 te?ave. Ko avto zaklene?(centralno zaklepane daljinec) normalno zaklene ?ez nekaj ?asa uro,dve,tri,?est pa avto sam od sebe spro?i alarmno napravo. Ko odklene? avto alarm neha tulit in ko isti mument zaklene? pa ?tirikrat piskne druga?e ko normalno obratuje pa dvakrat?
Hvala za pomo?,ideje,predloge
Zraven prilagam sliko alarma :) 

post-7838-0-90445600-1423685382_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2004 ro?na zavora
Napisano

Pozdrav!

Zanima me, ?e se je kdo iz foruma ?e spustil v menjavo komplet "zajle" ter, ?e ima kak?en nasvet kako pristopit ter, ?e je veliko "zajebavanja"?

Hvala za pomo?-odgovore ;)

Tovari?ki pozdrav :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Pozdravljeni!
Mazda 6 2.0/136 dizel 2004letnik
Sicer zadeva je slede?a, da ko je za?elo zahlajevati je avto za?el te?je v?igati in pa sami obrati so nihali nekje med 700-800.
Zadnje dneve pa avto sploh ne v?ge ve?, nekaj dni nazaj ko je bilo -12 je avto bolj ali manj na silo v?gal delal cc 1-2min in ugasnil od tedaj pa kot mrtev. 
Danes se je ob poizkusu v?iganja rahlo ogla?al nato pa ?e akumolator izpraznil.
Zanima me ali je IMV ventil kriv za vse to ali je mo?no, da bi naftni filter( marca meseca bo star 1leto) bil zamazan in bi ga to uti?alo?

Grelne sve?ke menjane(proizvajalec Iskra) cc 1mesec nazaj, akumolator menjan cc 7-8mesecov nazaj.
Hvala za pomo?-odgovor!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.