Se mi zdi, da je moja Mazda za?ela mal cukat. Sploh nevem kako to?no opisat... menjavo v prestavo se ?uti rahlo pocukanje. Pa ne na tak na?in, ker prepo?asi menjam...
Pri moji biv?i mazdurini stopalka sklopke ne poka ve? - odkar je totalka.
Je pa pokala stopalka zaradi enega majhnega ko??ka plastike - nekega obro?ka na mehanizmu stopalke, ki je bil po?en in v odvisnosti od tega kako se je ta obro?ek obrnil je stopalka pokala ali pa ni. Stvar je bila tako zelo mote?a, da sem sedaj na avtomatiku.
Recimo, da bi blo pri meni tudi tako se ne da samo tega obro?ka menjat? Al kako gre to ? ima mehanik dosti dela s tem, da ugotovi kaj je narobe.
Jaz sem se tega ?ist navadla ubistvu. Pol pa pride fotr v avto in mu je po parih min dosti tega pokanja:)
No pri moji Mazdi pedal sklopke poka ?e skoraj odkar jo imamo. V?eraj pa se mi je zdelo, da poka ?e glasneje. No bilo je nekaj vo?nje po centru Lj in sem najbr? ?e bolj opazila. Bolj ali manj je vo?nja po AC in ni mote?e. Pa vseeno... a to je res treba menjat vse - pedalo sklopke al samo pu?e kolikor sem na hitro preletela je problem to?
Se mi zdi, da se je to za?elo opa?ati sedaj, ko je zunaj malo bolj mrzlo. Ko smo jo kupili - pred 2 mes. nismo ni? opazili. Jaz sedaj reguliram od 19-23 pa nikakor ne pridem na pravo temp. Ali mi je premraz ali pa prevro?e:) Imam pa vedno pri?gano klimo na avto.
Pa se je tudi pri nas pojavila prva te?ava. Problem je kar malo nadle?en in sicer: Temperatura v kabini se spreminja tako, da 1x pri 22 piha toplo, drugi? mrzlo pa je temperatura zunaj enaka. Ves ?as si potem prenastavljam temp. Gre pa za Mazdo 6, 2011. Kaj bi to lahko bilo? Senzor za temp.?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nevem, ?e je sklopka...me zanima, ?e bi to sploh opazil vsak. Zgleda, da bo naslednji servis pred?asno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani