Servis (na forumu ima slabo ime); najbolj ?udno mi je bilo to, da so prvo rekli, da je mesec treba ?akat. Od?akam kak teden potem pa pridem do njih po nekaj dneh zaradi druge stvari (nenormalno visoka poraba - so mi pojasnili da je ?i??enje DPF). Ker je bilo malo rompompoma, mi je pri?el to razlo?it sam vodja servisa. Ni problema, vse razumem, ko sem ?e tu se dogovorimo za termin menjave USB/BT modula. Naslednji dan me kli?ejo, da imajo modul - ?udno. Se dogovorimo za termin in mi z nekaj urno zamudo zamenjajo. Ni? mi niso dali za podpisat, se usedem in odpeljem. ?udno se mi je zdelo, da je bil telefon takoj uparjen. Ampak ok. ?ita USB, okrog 3-4 minute, najde muziko igra. Po zaustavitvi in ponovnemu zagonu zopet ?ita... in ?ita.
Danes kli?em na drug (priznan) servis. Mojster mi pove, da bi moral telefon defenitivno ponovno uparit in da naj pripeljem avto mimo, da se vidi po nekih indikatorjih ali je modul menjan ali ne. Drug teden vse zvem, zaenkrat pa ka?e slabo za prvi servis.
Tisti, ki ste menjavali bluetooth/USB modul, ste morali po modifikaciji ponovno upariti telefon z avtom?
Koliko ?asa traja za branje klju?ka? 3 minute za 4GB komadov je ok (32GB klju?ek, izklju?no samo glasba na USB)?
Bluetooth, ko je avto sve?e zagnan, koliko ?asa traja, da vam za?ne brat glasbo npr. (ko napi?e da ne more predvajat audio naprave zaradi prena?anja podatkov). Ima kdo Iphone 6, vse deluje kot mora?
Ste morali ob prevzemu avta kaj podpisati/je poseg razviden preko Mazdinega server sistema?
Sem ?e jaz poskusil, na M6 2014. ID tagi delajo kot morajo, imam urejeno knji?nico, se pa moram strinjat z avtorjem teme, za?ne s prvim komadom in 30" ?akanja da ugotovi, da ima klju?ek not in da ga lahko izbere?. Res hecno, ko pa vsak sodobnej?i "?porget" hitreje kresne in si zapomni, kje je ostal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala za info. Sumi se mi potrjujejo.
Servis (na forumu ima slabo ime); najbolj ?udno mi je bilo to, da so prvo rekli, da je mesec treba ?akat. Od?akam kak teden potem pa pridem do njih po nekaj dneh zaradi druge stvari (nenormalno visoka poraba - so mi pojasnili da je ?i??enje DPF). Ker je bilo malo rompompoma, mi je pri?el to razlo?it sam vodja servisa. Ni problema, vse razumem, ko sem ?e tu se dogovorimo za termin menjave USB/BT modula. Naslednji dan me kli?ejo, da imajo modul - ?udno. Se dogovorimo za termin in mi z nekaj urno zamudo zamenjajo. Ni? mi niso dali za podpisat, se usedem in odpeljem. ?udno se mi je zdelo, da je bil telefon takoj uparjen. Ampak ok. ?ita USB, okrog 3-4 minute, najde muziko igra. Po zaustavitvi in ponovnemu zagonu zopet ?ita... in ?ita.
Danes kli?em na drug (priznan) servis. Mojster mi pove, da bi moral telefon defenitivno ponovno uparit in da naj pripeljem avto mimo, da se vidi po nekih indikatorjih ali je modul menjan ali ne. Drug teden vse zvem, zaenkrat pa ka?e slabo za prvi servis.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani