Skoči na vsebino
Mazda 6 diski
Napisano

Lp na moji mazdi 6 gen 2 je ?as za menjavo diskov in plo??ic. Zanima me va?e mnenje katere izbrat. Odlo?am se med zimmerman ate in textar. Hvala za pomo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Multimedija
Napisano

No bom si malo sposodil temo :) imam Mazdo 6 2 generacije in ker nima v originalno navigacije sem si zamislil da bi nekaj na montiral. Kaj priporo?ate Kitajec 2 din ali naj kje poi??em kak?no rabljeno original? Imam pa bosse ozvo?enje in i??em nekaj da bo zvok ?e kar dober in seveda ne predrago:) predlogi dobrodo?li:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Seveda je tudi sw sprememba. Vse skupaj me je prislo 250e. Ni vec nafleznega cukanja in se avto se pelje veliko bolje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Kot receno sem zadnjic ocistil egr. Za 2 dni se mi je zabil dokonca dpf. Tako da smo odstranli dpf in egr in ni vec cukanja in podobnih tezav. Avto pa se pelje kot cisto drug.:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Negre mi nalozit slike. Cev ki pride na erg ventil in pride iz ali z sesalnega kolektorja. Na sesalnem kolektulorju je skoraj povsem zabasana luknja. Moram dol vzet cel sesalni kolektor ali lahko vzamem dol samo loputo in skozi o?istim.

https://www.google.si/search?client=ms-android-huawei&tbm=isch&sa=1&ei=WPVhW-_9E8fEwALp6KP4Aw&q=Mazda+6+kolektor&oq=Mazda+6+kolektor&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3..0i8i30l3.8645.15104..15301...1.0...222.1911.0j14j1......0....1.........0j41j30i10j0i13j0i13i10i30j0i13i30j0i30j0i67j0i19.soGe70zwshA#imgrc=-VjANWcDW0kEJM:

Taksen je kolektorce pogledamo desno zgoraj tista luknja je napol zama?ena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Negre mi nalozit slike. Cev ki pride na erg ventil in pride iz ali z sesalnega kolektorja. Na sesalnem kolektulorju je skoraj povsem zabasana luknja. Moram dol vzet cel sesalni kolektor ali lahko vzamem dol samo loputo in skozi o?istim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Gre za dizla. Sklopka se zaenkrat ne drsi. Malo je slisat ze vztrajnik in ko stisnem sklopko se obrati spremenijo. Kar velik zalogaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Bom ga najprej probal o?istit pa da vidimo

Moram biti na kaj posebaj pozoren?

Se eno vprasanje koliko pribli?no stane sklopka in vztrajnik za omejeno mazdo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Ce ga blindiram nerabim potem kakega programiranje ra?unalnika al podobno? Samo blindiram cev in je to to? Kje ga blindiram?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Lp na moji mazdi 6 gen2 2008 bi rad spucal egr ventil ker mi obcasno nekaj cuka. Mi lahko kdo malo opise kje najdem ventil in kako ga najla?je spucat? Kaka slika kje se nahaja ventil ali video nebi ?kodla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem mazda
Napisano

Saj to je sumljivo da avto nic ne trese. Zanima me tudi kolko priblizno stane vztrajnik +sklopka set pri nas? Skratka kolko vas je stalo popravilo :) lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem mazda
Napisano

Lp na svoji 6tici 2009 sem opazil da ko stisnem sklopkou na mestu motor malo spremeni zvok. Zvok se spremeni takoj sklopka zacne prijemat. Mislite da se poslavlja vztrajnik? Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni cilinder zadaj levo
Napisano

Dobil sem naro?eni zavorni cilinder :) odlo?il se sem da ga zamenjam kar sam. In me zanima ce po menjavi moram prezra?ti vse zavore al samo tega katerega sem menjal? :) kako jih najla?je prezra?im? Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.