Lp na moji mazdi 6 gen 2 je ?as za menjavo diskov in plo??ic. Zanima me va?e mnenje katere izbrat. Odlo?am se med zimmerman ate in textar. Hvala za pomo?
No bom si malo sposodil temo imam Mazdo 6 2 generacije in ker nima v originalno navigacije sem si zamislil da bi nekaj na montiral. Kaj priporo?ate Kitajec 2 din ali naj kje poi??em kak?no rabljeno original? Imam pa bosse ozvo?enje in i??em nekaj da bo zvok ?e kar dober in seveda ne predrago:) predlogi dobrodo?li:)
Lp spustil mi je nosilec motorja na moji mazdi? Kje najdem kaksnega ugodno? Sem spraseval po trgovinah in imajo samo orginal. Gre se za mazdo 6 gen 2 2008
Kot receno sem zadnjic ocistil egr. Za 2 dni se mi je zabil dokonca dpf. Tako da smo odstranli dpf in egr in ni vec cukanja in podobnih tezav. Avto pa se pelje kot cisto drug.
Negre mi nalozit slike. Cev ki pride na erg ventil in pride iz ali z sesalnega kolektorja. Na sesalnem kolektulorju je skoraj povsem zabasana luknja. Moram dol vzet cel sesalni kolektor ali lahko vzamem dol samo loputo in skozi o?istim.
Negre mi nalozit slike. Cev ki pride na erg ventil in pride iz ali z sesalnega kolektorja. Na sesalnem kolektulorju je skoraj povsem zabasana luknja. Moram dol vzet cel sesalni kolektor ali lahko vzamem dol samo loputo in skozi o?istim.
Lp na moji mazdi 6 gen2 2008 bi rad spucal egr ventil ker mi obcasno nekaj cuka. Mi lahko kdo malo opise kje najdem ventil in kako ga najla?je spucat? Kaka slika kje se nahaja ventil ali video nebi ?kodla
Lp na svoji 6tici 2009 sem opazil da ko stisnem sklopkou na mestu motor malo spremeni zvok. Zvok se spremeni takoj sklopka zacne prijemat. Mislite da se poslavlja vztrajnik? Lp
Dobil sem naro?eni zavorni cilinder odlo?il se sem da ga zamenjam kar sam. In me zanima ce po menjavi moram prezra?ti vse zavore al samo tega katerega sem menjal? kako jih najla?je prezra?im? Lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lp na moji mazdi 6 gen 2 je ?as za menjavo diskov in plo??ic. Zanima me va?e mnenje katere izbrat. Odlo?am se med zimmerman ate in textar. Hvala za pomo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani