Ford 2 + 3 leta jamstva. Na jamstvu bi moral z odvetnikom grozit, če ne bi sodelovali. In na jamstvu ni roka 45 dni. Je pa verjetno dogleden rok, kar pol leta zagotovo ni.
Poglej papirje, po navadi je to zapisano zraven servisne knjige v predalu.
Kaj pa si naj jaz začnem s servisiranjem Mazdaj motorjev, ki si ga ti spisal? In svoje znanje si delil s celim internetom in tu bo ostalo za vedno. Ne gre odstraniti, bi pričakoval, da s tvojim nivojem znanja to veš.
Kar se Alfe tiče, sem serviserju kazal kje najde filter olja v glavi motorja in tudi servisnemu referentu, kje ga najde v programu, ker ga ni znal naročit.
Ampak ja. Bodi bo tvoje. Ne bom več odgovarjal, ne glede na kaj napišeš.
Meni ni smešno, ker se jih je že veliko ubilo zaradi hitrosti, po nepotrebnem. Če rabiš adrenalin skoči s padalom al pa naredi licenco za letalo in se sproščaj tam ne na cesti kjer ponavadi umrejo nedolžni in nič krivi.
Umrejo bolj zaradi objestne vožnje, alkoholiziranosti, spregledanje motorista, pešca,..... kot pa zaradi 30km višje hitrosti po prazni avtocesti.
Ti bi bil idealni serviser za uradni servis. Ta napaka ne obstaja v Sloveniji, samo v Nemčiji, ker je pri nas ne morete uradno dokazat.
Ti hudič, sam imam tudi ene take na zalogi za Mazdo 3 z električno zavoro. Očitno tudi napačne. Pa sem pred nakupom raziskoval .... 🙃😥
Update: danes sem ploščice zapakiral in poslal v Berlin (na mail sem prejel poštno DPD nalepko ... ter oddal na bližnjem Petrolu). Na srečo sem pri naročilu odkljukaj opcijo, ki stane 3,99 € - "varno vračilo" in poštnino krijejo oni. Hkrati sem se na obrazcu odločil, da menjam za kompatibilne ATE 13.0460-2645.2. Bomo videli kako bo to šlo, koliko časa trajalo, ker bo počasi čas za servis ... skoraj že 18.000 km od zadnjega servisa
Vem da sem pozen.
Ampak če se s PayPalom plača mialim da PayPal krije in izterja, če je dostavljen nekompatibilni izdelek, glede na to,da na strani piše da je 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Manj kot 5 min.....
Browse All Batteries | Exide
EL so Exide EFB, EB so pa Exide EXCELL. Na povezavi si klikni točno na model in boš imel vse podatke.
Torej Excell je flooded, EFB je extended flooded. Za S&S se ne priporoča klasičnih flooded.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani