Spojler?k pa res za?ira v o?i...bo vsak pogledu spojler, pa voznika s pogledam , ne pa avta, ki si bo tud zaslu?il, da ga kaka pupca oplazi s pogledom.
Mrbit, ?e bi bil mal ni?ji, pa ne pod takmu ostrem kotu.
- Sve?ke ?e pridejo na vrsto, ker sem kupil sinteti?no ?istilo za ?i??enje celotnega gorivnega sistema in so tako priporo?al.
- Sem se prepozno spomnil, da bi dodal ?e tisto stvar...QMI, idr....o kateri je teklo tolk besed.
- Klima gre na test v aprilu.
V tem sklopu je ?e:
- zadnji lonec auspuha po naro?ilu (naj bi bil ?portn), sredje glasen (TUV).....650Kun...cca. 88,50?...ma mi je ?al, da nisem ?e malo prilo?il in kupil cel auspuh pri Auspuh Lastov?ić, Samobor (ne jemlji kot reklame). Brez problemov ?ez carino...starega prodal za 20?.
- zra?ni filter samo zaradi zvoka, pripomore verjetn ni?.... 40?, :ne vem:
- kazni............ :mi pijemoo: ...250? (po opominu pred izterjavo) + dana?nja, zaradi pasu....42?.
- kolk je ?lo benza pa nimam pojma...ne vodim evidence.
Total v letu 2008....zaenkrat...858,88? - 20?......838,88?
Kolk je men serviser za klime razlagu, pa kolk sm si zapomnu, je lahko tud fora v teh mikrofiltrih v kabini, ?e so zabiti.
Ne prepu??ajo take koli?ine zraka, kot bi moral in ga zabija nazaj, se pa okol termostata nabere led al neki podobnega, le ta pa vso zadevo izklopi (klimo) dokler se ne otali, oz. se temperatura ne znormalizira.
Mnde, pregledat ne ?kodi, ker se je men usulo ?rota vn, pa ?isto ?rn filter je bil....
Za to maso sm ?e slli?u, so mi jo pa odsvetoval, ker, kot je ?e Marko napisu, lahko zabije vse dol.
Sicer pa sem se odlo?il, po bolj podrobnem ogledu zadeve, da bom montiral novega.
Je tale malo zvit, ker sem Suzzy "po gobcu", (je bla sam en teden z mano, in o?itn jo bo treba ?e ekrat pa pokazat kdo je ?ef ), pa tud od kamen?kov pa vsega drugega sranja je zbit. Tak da... :ne vem:
Kje bi lahko dobil mre?ico al neki, da bi za??itil hladilnik?
Zapravljivka? No ja...
- benz ... 200+ EUR/mes (se vam zdi preve??)
- registracija ...65 EUR/mes (najcenej)
- drobni popravki... 55 EUR/mes (povpre?je od dec. 2006)
- s tem da je treba mene nahranit ... min. 300 EUR/mes
- in js si omislim ?e lepotne operacije... cca. 700+ EUR (obroke ra?unajte sami)
Torej...min. 620 EUR/mes, z ogromnim +
Da ne pozabim 100 EUR/mes za cigarete, pa kava in pivo ?e mal EUR/mes, morje in kamping ob Kolpi!
Ja, hm.. mam tud dost!
Se mi zdi da je bolj ke?pi?ka, kot zapravljivka. Kaj sem pa pol js?
Snel vso plastiko v kabini, videl nek ?rn kabl premera cca3-4mm, ki poteka nekje od spodaj po levi strani ob menjalniku, mal pomigal z njim, vklopil nazaj lu?ko(prtlja?nik), se malo igral z ogledalom (bdw je to vzelo najve? ?asa), pa je za?elo "?pilat" normalno.
Zaj sveti tako kot mora. :ne vem:
Stikalca nism isku, ker je prevro?e...mrbit proti ve?eru...sicer pa...re?eno zaenkrat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pohvalno...priden si, moram re?t.
Spojler?k pa res za?ira v o?i...bo vsak pogledu spojler, pa voznika s pogledam , ne pa avta, ki si bo tud zaslu?il, da ga kaka pupca oplazi s pogledom.
Mrbit, ?e bi bil mal ni?ji, pa ne pod takmu ostrem kotu.
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani