Kaj se da re?it z radijem m6 1gen cd mi skos vn me?e ko dela pa cd prekinja. V radiju sm povezal mosti?ek l716 da bi delal saj aux a tud ta ne deluje, k je glih ta serija k priklju?ek za xcarlink ne deluje. Se dobi ka?en drug cd plajer ki normalno deluje?
Tesnilo glave motorja, napihuje sistem in hladilna gre nazaj v nizkotla?no posodo, odpri ?ep za nalivanje v hladilne v kiler pa avto v?gi in dodaj plin, ?e za?ne voda nara??a je povsej verjetnosti tesnilo glave.
Jaz vozim k An?etu in vem, da vztraja da se dobi nov del ?e je treba (jaz in Labi sva dobila nova vrata za rajso vzdol?), ?e pa ne gre se pa popravlja v drugem planu.
H katermu an?etu da ni to slu?ajno k?n ?lembergar ?
Forscan deluje veliko bolje na bluetooth kot na wifi, lahko da je wifi hitrej?i ampak bolj stabila povezava je pa blueooth. Glede hitrosti vmesnika elm ra?unalnik avtomobila ne podpira vi?je hitrosti od 500kbps. Elm mi ni nikoli za?teku tud ?e sm use senzorje naenkal bral.
http://elm-327.eu/elm_blue tale je najhitrej?i elm327. Vse na ebayu je ponaredek, od ponaretkov je najbol?a 1.4 verzija edina ki ni oskubljena. Edino na teh deluje forscan, ki je na voljo tudi za android.
Pri dizlih je zelo zman?ano onesna?evanje z skyactiv celo ne potrebuje nox katalizatorja oz. adblue ?eprav zdj ?ist tanove menda majo, naj me kdo popravi ?e se motim.
?e odprem samo voznikova vrata se avto sam zaklene sam od sebe, pa tudi osvetljava notranjosti oz lu?i se ne pri?gejo samo tista na klju?avnici za zagon? je kaka re?itev?
daj ne poslu?aj takih nebluz ker si bo? samo ?e na odpad peljal.
Ve? kako delujejo sezorji dpf, meri tlak in ko tlak dovol naraste spro?i regeneracijo. Na ebayu se dobi cev na katero se use gor priklju?i, cev pa je nekoliko man?a tko, da avto misli da ima? dpf vbistvu samo senzorje pretenta?. Edino ?e majo zdj tud k?n sezor za pra?ne delce samo dvomim.
Probite tretjin o?jo cev gor potem nebi smel ra?unalnik javlat napake za dpf in ni potrebe po reprgramiranju elektronike ali pa dat cev pa eno loputo vgradit pa na?telat tako da ra?unalnik nebo javlu napake. Sam s tem ni? ne pridobite na mo?i samo odstranite dpf.
Mo?no ?e je ?e nekaaj ?asa man?eta po?ena, ?e ni pa mast v zglobu dodaj ali zamenjaj z novo. Mogo?e bi ?e pomagalo da na igri??u ene par ostrih hitrih krogov nardi? d se zglob nama?e.
?e odprem samo voznikova vrata se avto sam zaklene sam od sebe, pa tudi osvetljava notranjosti oz lu?i se ne pri?gejo samo tista na klju?avnici za zagon? je kaka re?itev?
Daj za foro preveri ?e filter nafte. En znanec je imel podoben primer, vse ?ivo so probavali, na koncu so pa menjali filter nafte. ?e ga ?e nisi menjal, je itak fajn da ga zdaj preden mraz ?e bolj stisne.
Jp eden je tudi v tanku in s tistim kukr vidim na forumu je kar nekaj te?av z zama?itvijo filtra v tanku.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jah za vw se ve? teh android radijev dobi za mazda je pa bol ?alostno use skup.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani