Skoči na vsebino
xenon M3 control unit
Napisano

To se vse da predelat, zanimivo pa je da je VEDNO bil problem na mazdi 6 tvoja je prva trojka s temi te?avami, ?eprav dvomom da je problem tam kjer so ti rekli. Ra?unalnik in ?arnica ne bo ?lo - po doma?e BU?E.

Tezavca z balastom verjetno?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Pozdravljen Zmaj,

Mene bi pa zanimalo, kaj bi lahko bil vzrok nev?iganja mazde 2, 2003, 1.4 Diezel 55kW pri temperaturah okrog 0stC in ni?jih. Imam jo ?e 6 let in je vsako zimo isto. V?asih je potrebno ?tartati 2x, vcasih 3x, v?asih 5x.

Lani sem menjal grelne sve?ke in vstavil nepovratni ventil pred ro?no pumpico nafte. Ni bilo u?inka. Ta teden sem menjal relay samov?iga, ker sem opazil, da je bila plastika pri enemu konktaktu malo stopljena.

Sedaj ?akam na nizke temp. Mislite, da sem s tem odpravil te?avo.

Lp.

Pozdravljeni

Lahko je z relejem napaka resena je ze bila okvara na relejih mazda 2 1.4 dizel
Lp
Simon Pelko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX5 NB zamenjava mot.1.6 z 1.8
Napisano

Kater sodni izvedenc pa vidi razliko na u?? Dejstvo je, da se razlika da opazit edino na valjih, ki merijo konje. Zdj pa mi povej kako bojo ?li 'razbit' avto merit kolk konjev je imel, ?e izgleda vse serijsko?

Verjetno bi se dalo tudi preverit po ozna?bi motorja, ki je ponavadi skrita nekje zadaj in na prvi pogled ni dobro vidna. Npr. V6 Mazdini motorji vem, da imajo tako in so v?asih pogosto menjavali najmanj?ega (1.8) z mo?nej?im (2.0 ali 2.5) in so na pogled identi?ni, zadaj pa ne vidi?, ?e ne podre? konkretnega dela motorja.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OPOZORILNA LU?KA CHECK ENGINE IN TSC/DSC
Napisano

Tudi jaz imam trenuto pri?gani famozni lu?ki. Ali kdo pozna koga, ki EGR ventil odstrani in ustrezno priredi ra?unalnik, da lu?ke ne bi ve? svetile?

Ena od mo?nih izbir je vsekakor Avto Pelko d.o.o. iz Medvod, gsm: 041 667 335 (Simon).  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto cuka in se te?ko za?tarta(Audi A3)
Napisano

No sicer pa avto kot avto, rabljenga kupovat je zmerom loterija, vendar si upam trdit, da je la?je kupit rabljenega bencina kakor dizla. Ima? manj zadev "za zgre?it" in se nategnit. 

Zdaj pa pridno cekine na kup in var?evat, ?eprav avto ni ravno vrhunsko smotrna nalo?ba kar se izgubljanja vrednosti na trgu ti?e.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.