Skoči na vsebino
OPOZORILNA LU?KA CHECK ENGINE IN TSC/DSC
Napisano

Tudi jaz imam trenuto pri?gani famozni lu?ki. Ali kdo pozna koga, ki EGR ventil odstrani in ustrezno priredi ra?unalnik, da lu?ke ne bi ve? svetile?

Ena od mo?nih izbir je vsekakor Avto Pelko d.o.o. iz Medvod, gsm: 041 667 335 (Simon).  :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto cuka in se te?ko za?tarta(Audi A3)
Napisano

No sicer pa avto kot avto, rabljenga kupovat je zmerom loterija, vendar si upam trdit, da je la?je kupit rabljenega bencina kakor dizla. Ima? manj zadev "za zgre?it" in se nategnit. 

Zdaj pa pridno cekine na kup in var?evat, ?eprav avto ni ravno vrhunsko smotrna nalo?ba kar se izgubljanja vrednosti na trgu ti?e.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, ne v?ge
Napisano

@Dragana, upam da bo? imela sedaj dobro delujo?o Mazdurino. Ker moje mnenje je, da ko je dizel vozilo enkrat "zjahano" takrat se lahko izka?e kot jama brez dna, kar upam da tvoj ni, se razume.  :prstgor:

Kot jama brez dna sem ?elel povedat, da je lahko hitro dele?en popravila, katerega znesek potem prese?e njegovo realno tr?no vrednost (recimo sklopka in vztrajnik je ?e takoj "Jur?ka", pa ne na?ega kolega JureS-a, ?obe, interkuler, turbina, itd.).  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 gh ksenon
Napisano

@Borovnica, s ceno pri Yavaryu bo? ekstra zadovoljen, lahko pa ?e prej pokli?e? na uradni servis, da bo? potem videl kako ugodno te bo pri?la menjava.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A ima tvoja ma?ina IMV ventil?

Tudi jaz sem razmi?ljal, ?e mu morda IMV nagaja, ampak ker nimam niti osnovnega pojma/znanja o dizlih, raje ne bom modroval. Bom zdajle dr. Pelku pisal o tej te?avi in v kratkem napi?em njegovo ugotovitev oz. diagnozo.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 sprednji diski
Napisano

Mazdina precej ?ibka to?ka so dejansko zavore, tako da ?e ti jih bodo menjali pod garancijo, se ti vsekakor spla?a to izkoristit, da potem v nadaljevanju ne bo morebitnih te?av in sanacijah le-teh verjetno samopla?ni?ka. 

Ko omenja? Katrco - R4, a si prepri?an, da sploh ima diske? Ker njen sodobnih VW Hro?? ima namre? na vseh kolesih takoimenovane bobne. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.