A lahko vpra?am, koliko prevozi?, da se opravi regeneracija?
Ojej prav koliko km prevozim, da se opravi ne bi vedel to?no. Vem pa da sem enkrat spremljal kliko minut traja, da se opravi genracija. Ponavadi tam 10minut normalne vo?nje izven mesta. Drga? mi je tudi ?e v mestu opravilo regeneracijo sam je pa? dlje trajalo pa vo?nja je bila tisti 50-60km/h
Edino mal mi je ?udno da je pri 170kkm naredil ?e 797 regeneracij, to pol pride da je delal regeneracijo na vsakih 213km.
Kar pa je malo glede na to da bo naj novej?i 2.2 dizli delal regeneracije na vsakih 500km.
Bilo je govora ?e v drugih temah, da te mazde 2013-2014 delajo generacije med 170-250km(od drugih uporabnikov),.. moje dela ravno tko v tem obmo?ju ...regenaracijo na 500km ne bom vidu u lajfu haha
Hvala,.. Morm tudi jaz drga? testirat z kako ?katlo kao zavira,..sm pa ?e parkrat dobil opozorilo na levem ekranu "BRAKE" pa piskal mi je sam sm u hipu pohodil zavoro tko, da nevem ?e je kej samo ?ajfal
Kot je razvidno iz naslova mi je pregorela ?arni?ka za osvetlitev brzin pri at menjalniku. Zanima me ?e kdo ve 100% kaka ?arnica je notri(w5w?). Ne bi rad razdiral konzole dokler jo ne kupim. Pa ?e to ali lahko brez problema menjam kar z led ?arni?ko?
Nekaj me zanima a tebi se regeneracija izklju?i ?e jo prekine?(ugasne? avto)? Ali potem ko v?ge? recimo drug dan avto izvede do konca ? (me zanima glede na to da ma? letnik 2013)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
O tem je bilo govora v eni drugi temi,.. sicer nevem v kateri. Provaj z iskalnikom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani