Skoči na vsebino
Krajši interval regeneracije
Napisano

A lahko vpra?am, koliko prevozi?, da se opravi regeneracija?

Ojej prav koliko km prevozim, da se opravi ne bi vedel to?no. Vem pa da sem enkrat spremljal kliko minut  traja, da se opravi genracija. Ponavadi tam 10minut normalne vo?nje izven mesta. Drga? mi je  tudi ?e v mestu opravilo regeneracijo sam je pa? dlje trajalo pa vo?nja je bila tisti 50-60km/h

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krajši interval regeneracije
Napisano

Ja tile podatki zgledajo ok.

Edino mal mi je ?udno da je pri 170kkm naredil ?e 797 regeneracij, to pol pride da je delal regeneracijo na vsakih 213km.

Kar pa je malo glede na to da bo naj novej?i 2.2 dizli delal regeneracije na vsakih 500km.

Bilo je govora ?e v drugih temah, da te mazde 2013-2014 delajo generacije med 170-250km(od drugih uporabnikov),.. moje dela ravno tko v tem obmo?ju :D ...regenaracijo na 500km ne bom vidu u lajfu haha

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Osvetlitev AT menjalnika m6 2014
Napisano

Kot je razvidno iz naslova mi je pregorela ?arni?ka za osvetlitev brzin pri at menjalniku. Zanima me ?e kdo ve 100% kaka ?arnica je notri(w5w?). Ne bi rad razdiral konzole dokler jo ne kupim. Pa ?e to ali lahko brez problema menjam kar z led ?arni?ko?

Hvala za odgovore.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.