Skoči na vsebino
Te?ave pri prestavljanju - Mazda6
Napisano

Da spet ne odpiram nove teme.... Ker mi je M3 neki casa stala, mi gre zdej prestavna rocica levo in desno full na trdo... Kaj bi lohk blo narobe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F - BA 1.5 16v
Napisano

Pozdravljeni.

Glede na situacijo vas spra?ujem za mnenje :closedeyes:

Avto bom dal od bajte tako ali druga?e... ali se mi spla?a probati prodati kak del ali kar vse skp spre?am in dobim za avto 200?

gledam na avtonetu avta po 200+? in se ne prodajo... jst nimam cajta velik ker potrebujem -50% na drugem avtu in bi rad avto odpelu z tablicami da nebi ?e vleke pla?eval :zvizga:

Gre se za za tole 323F BA 1.5:

mazda2.jpg

Kiler malo pu??a in sovoznikova stran je podrajsana... brezhibna, vozim se normalno pa ?e klima dela k ?us :lol:

resno misli? dat u pre?o? A se da kej po delih dobit? (rabu bi voznikova vrata in havbo) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnji desni cilinder mazda 6 ,2003
Napisano

Zdravo!

Na moji mazdi je zgleda izdahnil zadnji desni cilinder in nov pride 160?...Sicer sem na?el ugodnje?o vrjanto pri GMT avto deli za kao 120? vendar moram ta star cilinder prnest nazaj (vrjetno ga samo obnovijo). Na forumu sem nekje prebral da je obnova cilindra enakovredna novemu cena obnove pa pride od 50?-75? in me zanima, ?e je ?e kdo imel tovrstno te?avo ali kakr?ne koli izku?nje z obnovo.

LP

material za obnovo pride cca. 25? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

R.I.P. DPF Mazda 5
Napisano

Da ne odpiram nove teme... Od kolega tast ma Mazdo 5 2.0 diesel, ki je bla servisirana pri AC Skorn?ek (menjal so jermene in teflone), kake 2 mesca po tem mu je pa za?ela nenormalno pit olje. Kje bi lohk bil vzrok? :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F - BA 1.5 16v
Napisano

Evo zdej se pa vidi.... kiler pu??a... in to po?teno :glare:

Ma kdo kak rabljen odve?... nov 110?+ B)

se mi je ?udno zdelo, da bi kar tak dihtunga spustila, ker tako reko? so bli ti motorji skorajda bulletproof :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F - BA 1.5 16v
Napisano

Nism porajtu.

Sm bil tok :huh: da tega nism niti gledu. Bla je umazanija v ekspanziji in sm takoj sklepu da je dihtunga.

Lahko da se je dvignila umazanija iz hladilnika in kje drugje pu??a.

Moram se malo poglobiti ko se vse skupaj posu?i ker se tale d? mi nagaja pri diagnozi ker je vse mokro okrog.

to sm tut js posumu, da ti je umazanijo zdignal, zto sm uprasu, ce ti kej kadi ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F - BA 1.5 16v
Napisano

Zdej so feltne zadnja stvar ki bi rihtu na avtu :wacko:

U?eri najdem ekpnazijo ?isto brez vode in not svinjarijo neko zeleno-sivo varianto :vskalo:

Predvidevam da mi je ?la dihtunga na glavi... :( skratka, ?e preverim stanje pol pa sam ?e po delih prodam :huh:

ti kej kadi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

v?ig
Napisano

Pozdravljeni,

imam majhen problem in sicer z v?iganjem. V?asim mi vergla malo ve? ?asa da v?ge, v?asih v?ge takoj, v?asih pa mi v?ge v drugem poskusu. Kaj bi lahko bilo narobe? Verjetno je zaganja?? ?e je to, bi prosil za nasvet kaj je najbolje narediti?

hvala

zaganja? se da obnovit ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F - BA 1.5 16v
Napisano

Da ne odpiram nove teme:

323f ima 4X100 med vijaki, kaj pa ET?

Pa ?e vpra?anje, a bi z 15" felgami mel problem brez homologacije?

Thx.

z vsem kar ni original predpisano za avto bo? mel problem brez homologacije ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda xedos 6 1.6 79 kw bencinska pumpa
Napisano

Na netu ima? Xedos-shop. Rabljeni deli so ve?inoma. Tu je povezava do bencinske pumpe Xedos 6.

http://www.xedos-shop.de/Benzin-Kraftstoffpumpe_5

Lahko pa pogleda? za vsak slu?aj ?e bi bila od Xedos 9 :ne vem:

nebo ?lo od Xedos 9, ker on nima V6 motorja ;)

js bi pogledu na kakem odpadu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?estka ne potegne
Napisano

Pred se ni, zato mam pa drugo (novo) ma?ino notr, ki ma zdaj slabih 80.000km. Pa Pelko je za vsak slu?aj pr 50.000 pogledu cediu... Tko da dvomim, da je zdaj kej zabasan, pa tudi podlo?ke so nove... More bit neka druga fora :(

Preveri se kej okrog turbine cevi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?no nastavljenje ventilov za L3?
Napisano

Eno kratko strokovno vpra?anje; ali je potrebno na tipu motorja L3 (navadni 2.3 B v Mazdi 6 1. generacije) ro?no nastavljati ventile (na vsakih ne vem 50.000 ali 100.000km npr.), ali pa se le-ti sami nastavljajo in ni potrebno karkoli ustvarjati z njimi mehaniku. :D

Hvala za odgovor!

LP!

B.

Hidravlicni ventili majo avti ze od nvem kirga leta dalje.... Tak da teb ni treba nic sarat glede tega ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Podlo?ke
Napisano

Smotko tisto ?rnosivo zgoraj JE DIHTUNGA, ki jo pred privitjem rahlo nama?e? z oljem da laj?je zdrsne in da la?je zategne? vilter, na roke.

Jp, pa tuki ne rabis nobene bakrene podlozke! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lep pozdrav!

Imam problem in potrebujem va?o pomo?.

Danes sem ?el na petrol nato?it gorivo.ko sem hotel nato na novo v?gati avto le ta ni v?gal ampak utripa rde?a lu?ka ( klju?ek v avtu). koliko sem prebral naj mazda ne bi prepoznala klju?a in no?e v?gat. Kaj je za nardit?

Ali se da kako na novo sprogramirat, skodirat al kaj koli?

Ne bi rad mazde kr na servis peljal, ker me bo spet zazulo ko bo mi ceno za popravilo povedal.

si poskusu tut z rezervnim klju?em?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.