A ima ?e kdo te?avo z ob?asnim pokom ?ez le?e?e policaje ali kako ve?jo udrtino itd. Opazi se, ?e gre? po?asi, sicer poka ni, pa ?e to ne vedno?? 2017 letnik 6ka.
Je pa zanimiv ta podatek, da imam jest mazda 6 2.5 motor 170 hp (druga generacija) pa imam porabo 8,5-8-6. Sepravi zgolj pol litra vec pa je avto bistveno bolj poskocen. Kar hocem povedati je da je telih 120 hp nazalost mal premal in se pozna na porabi. Ko sem imel prvo generacijo sestke (1.8 88 kw je bila poraba 9.5-10)
Ne. Sprednji in zadnji senzor komunicirata med seboj in modulom. Ce je karkoli od nastetega v okvari avtomatska nivelacija ne dela. Probaj z obdjem ce napise kateri senzor je v okvari.
Jest bi na tvojemu mestu prvo preveril konektorje in jih za zacetek lepo spihal in nasprical. Ce to ne pomaga je potrebno locirati, kateri senzor je v okvari (sprednji/zadnji) in ga zamenjati. Na ebayu sem nekaj casa nazaj nasel sprednji senzor (kitajc) za 30e. Sem nalimal link v eno temo kjer je bilo govora o tem.
Jest bi tako naredil, kot je aless rekel sploh, ce pol stvari sam naredis je tole drobiz. Avto je pac star in slej ko prej pridejo doloceni stroski, kateri so normalni za to kilometrino. Na moji bivsi sestki (2003) so kaksne dva meseca nazaj sli ventili zaradi lpgja. Pelko zamenjal in gas naprej. Jih ima pa sedaj 340k km.
Jest imam GA9198B in so bili problemi z montazo, ker so bili nosilci (zelezni) napacni in se radio ni notri vsedel. Poleg tega tudi spodnja plastika, katero moras iz OEM radia premakniti ni pasala. Nevem kako je z eno novejso verzijo (GA9198B2). Definitivno je boljsa 4gb ram od 2gb, ampak tako, kot je aless rekel raje vzemi 2GB (GA8198), ker res pase v nulo in tudi 2GB imas cez glavo. Prikljucki uzadi so pri obeh verzijah plug and play. Problem je edin to da 2GB verzije nemores vec kupiti na njihovi uradni strani. Dobis jih lahko na ebayu, ampak je cena obcutno previsoka (cca. 300e). Ce bos slucajno kaj na gorenjskem ti lahko pokazem, kako zadeva funkcionira.
Ceprav sedaj, ko gledam moje verzije (GA9198B) sploh ni vec na voljo, ampak je na voljo GA9198B2. Glede na to da je edina razlika ta da ima 2 na koncu se zna zgoditi, da so odpravili to tezavo z nosilci .
Tocno v stirih dneh je bil pri meni. Vse je plug and play edino kar moras merkat je kako bos kable napeljal saj v nasprotnem primeru se ne vsede lepo. Naj se omenim, da ta moja serija (GA9198B) je imela napako na nosilcih in ni lepo pasala notri! Nevem kako je z novejso serijo, ampak starejsa (2gb) je lepo notri pasala. Narocil sem preko njihove strani posljejo pa iz uk tako da se izognes ddvju in carini.
Sej pomoje samo se ta senzor ostane . Lahko da je bil na kaksnem vpoklicu in so mu samo konektor malo premaknili. V skrajnem primeru pa nov (rabljen) senzor pa je
Ce je govora slucajno o Avto lesce me sploh nic ne cudi... Je pa res tako, kot je rekel Jest in je na gorenjskem najblizji uradni servis avto mocnik. Kaj pa potem sploh se ostane v lescah ? ASP?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahko pa tudi zmontiras dnevne led luci in bojo podnevi svetile led luci ponoci pa normalne. Vse avtomatsko.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani