80 Ah AGM (torej za avte s start stop) bi moral dobiti za cca. 150 EUR. Vgradnja ni nek bavbav.
Ali je akumulator ?e poseben pri avtih, ki imajo i-eloop ali je vsak AGM dober?
Jaz sem pelkota vpra?al je rekel da je za i-eloop vsak AGM after market se pravi neoriginal dober,.. jaz imam i-eloop in start&stop notri pa imam vgrajeno na novo AGM od boscha in sistemi delujejo pravilno
Pozdravljeni zanima me kako se re?e tej "toplotni" za??iti ki pride zadaj pod plasti?nim pokrovom motorja. Sem ozna?il z rde?o.
Namre? meni so jo predvidevam da kune na?ele. Za?asno jo bom sam malo prekril z ALU toplotnim trakom, ?e bi pa v prihodnjosti menjal me zanima kaj je to in kje to dobim.
Jaz sem imel na sottozero 3 dobesedno vtor?ke na sredini pojete na vseh 4 gumah enako,.. zdej pa nevem ali je prej?ni lastnik kupil ?e take rablenje ali je to nastalo na samem avtu,.. na letnih tega problema ni zaslediti
Jest imam menzerna medium pa sem zelo zadovoljen. Poliral sem pa rocno (zivim v bloku), kaj sele ce bi strojno . Long story short, karkoli bos vzel bo OK.
Se mi je dzel ja hvala
sm ponesre? editiral post ampak vredu da je vsaj en vidu
mam pa namen holograme dat dol pa 3 manj?e praskice,.. pol pa polimerno za??ito ?ez in to je to
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e ma? i-eloop ti med regeneracijo ne bo deloval. Po tem lahku tudi vidi? kdaj se opravlja regeneracija
Povezava za deljenje
Deli na druge strani