Skoči na vsebino
Mazda 6 nosilec motorja
Napisano

Tak nosilec kot ima? ti na prvi sliki imajo na Silux,.. jaz bi poklical pa se pozanimal.

lp

edit: sem prebral, da si ?e se pozanimal,.. nvm

kaj pa kaki rezervnideli24 ali autocona ?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano

80 Ah AGM (torej za avte s start stop) bi moral dobiti za cca. 150 EUR. Vgradnja ni nek bavbav.

Ali je akumulator ?e poseben pri avtih, ki imajo i-eloop ali je vsak AGM dober?

Jaz sem pelkota vpra?al je rekel da je za i-eloop vsak AGM after market se pravi neoriginal dober,.. jaz imam i-eloop in start&stop notri pa imam vgrajeno na novo AGM od boscha in sistemi delujejo pravilno

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toplotna za??ita ?
Napisano

Pozdravljeni zanima me kako se re?e tej "toplotni" za??iti ki pride zadaj pod plasti?nim pokrovom motorja. Sem ozna?il z rde?o.

zascita-toplotna.jpg

Namre? meni so jo predvidevam da kune na?ele. Za?asno jo bom sam malo prekril z ALU toplotnim trakom, ?e bi pa v prihodnjosti menjal me zanima kaj je to in kje to dobim.

Hvala

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tlak v gumah
Napisano

Jaz sem imel na sottozero 3 dobesedno vtor?ke na sredini pojete na vseh 4 gumah enako,.. zdej pa nevem ali je prej?ni lastnik kupil ?e take rablenje ali je to nastalo na samem avtu,.. na letnih tega problema ni zaslediti

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Usnje
Napisano

Jest imam menzerna medium pa sem zelo zadovoljen. Poliral sem pa rocno (zivim v bloku), kaj sele ce bi strojno :). Long story short, karkoli bos vzel bo OK.

Se mi je dzel ja hvala

sm ponesre? editiral post ampak vredu da je vsaj en vidu :D

mam pa namen holograme dat dol pa 3 manj?e praskice,.. pol pa polimerno za??ito ?ez in to je to

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.