Hvala, definitivno pokli?em, o?itno je Mazda guru sode? po tem forumu
Skromen mo?akar, ampak obvlada pa marsikaj kar se ti?e avtomobilskega podro?ja. Sicer pa najve? ?teje lastna izku?nja in sem prepri?an, da bo? zadovoljen z njim.
?e boste potrebovali kak?no izmed navedenih storitev se obrnite na forumskega prijatelja; Ga?per Lukan s.p. oz. gsm: 040 228 865 in z veseljem vam bo pomagal.
Zakaj pa preprosto rocno ne izklopis plina pa se ves cas potem furas na benz ?
Bla?, ?e verjame? ali ne, obstajajo dolo?eni LPG "mojstri", ki pri svojem posegu (takoimenovani vgradnji avtoplina) dejansko razjebejo marsikateri del pod motornim pokrovom in potem niti na benz ve? ne laufa tako kot prej. Ob takih ustvarjalcih si res ?lovek lahko le ?eli, da bi imel ?asovni stroj (magari ?el tolko nazaj, da bi prepre?il rojstvo tega "mojstra").
Iz tega razloga jaz tako zelo propagiram SIGAS d.o.o.
Da pop..... danes grem na mazdo za kontrolo avta pa mi re?e ?ez 14dni re?em ok pa ?e se da v soboto ker med tednom delam do 5h in mi re?e da pol pa ni? ker v soboto ne delajo .jutri k splo?nemu mehaniku pa da vidmo danes sem ugotovil da ko je na delovni temperaturi kadi dosti manj
Zakaj bi si grenil ?ivljenje?
Obi??e? Avto Pelko d.o.o., Zg. Senica 45 pri Medvodah, Simona pa dobi? na gsm: 041 667 335.
ali ima kdo izku?nje z odstranjevanjem oz. demonta?o plinskega sistema iz avtomobila? Je to izvedljivo? Kak?ne so posledice za avto, ki ga ?elim naprej voziti na bencin?
Jaz imam izku?nje z dajanjem LPG instalacije ven, to smo naredili ?e 3x in prenesli v naslednji avto. Verjame? ali ne, je potem tudi na benz deloval naprej kot je treba (ta ki je ostal brez LPG-ja), je pa samo hec v tem ali to dela mojster, ali pa ti samo nekdo ven "populi" in ne zakrpa lukenj, ki so bile dodatno navrtane zaradi avtoplina.
To opravilo sem prepustil 2x mojstru Primo?u, 1x pa Toma?u, oba sta iz podjetja SIGAS d.o.o.
Jap zdaj mi je napisal...prav bedno, neki casa nazaj je mel smrt v druzini... :-(
Ja ampak takrat mu je umrla "samo" stara mama, ki je bila stara cca. 90, jaz pa sem mislil da njegova mama, ker je ?e vseeno bolj?e oz. bolj pri?akovano, da umre stara mama, a ne.
Pokli?i mojstra Pelka. Ko sem imel jaz te?avo s klju?avnico na Mazdi6 mi je on to zelo ugodno po?timal in sicer s pomo?jo soseda (kleparja ?re?nika - Kia Motors).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skromen mo?akar, ampak obvlada pa marsikaj kar se ti?e avtomobilskega podro?ja. Sicer pa najve? ?teje lastna izku?nja in sem prepri?an, da bo? zadovoljen z njim.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani