Hja, če veš obstaja za to simple fix. In kar niti ni tako slabo, napaka ostaja...kar sicer ni ok, je pa še vedno bolje, kot če bi bila kakšna druga (nova) jeba ...
Po drugi strani pa...kakšna lučka za olje bi skor morala bit no. Upam, da ni kaj drugega vzrok, če ne bo pol foruma prodalo dizelce
Če se ne motim, tukaj ne gre za napako ampak gre za opozorilo. Ker se v tem primeru, tudi nobena lučka ne posveti za armaturi. Pač ECU je motor zaščitil tako, da mu zmanjša moč. Tudi meni se to zgodi, ampak zgolj v primeru vleke prikolice, v kak dajšli klanec, pa če je zunaj res vroče, pa še kak pogoj se mora izpolniti. Da bi pa to fasal zgolj s težo lastnega avta, pa ne vem kaj bi moral z njim počet. Kaj greš 200kmh v kak dolgi klanec?
Haha, kaj je pa ta z bemflom hotel? Prehitro si rekel, me zanima kaj bi rekel? Ker v bistvu ni bilo spet nič takega. Pač avto je zavijal, in ti si zabremzal. Recimo da nisi hotel obviti tega avta...
No potem ko je videl kdo je za volanom je tekel nazaj...Pametna poteza, a ne Boss.
Je pa zanimivo. Na moji šestki bi takole samo piskalo, ampak bremzal pa takole pomoje ne bi. Sem imel že veliko takih situacij. Kako imaš pa nastavljen ta sistem?
Jaz sem nekaj časa nazaj menjal, ni billo nič pametnega za dobit, pa imam sedaj zadaj voking, spredaj pa kabo, Diski spredaj so pomoje original, zadaj pa textar. Zaenkrat bp, brez kakšnega cviljenja.
Mazda CX-5 - Smart City Brake Malfunction - New 2016 CX-5 - Haven't had any luck with dealer service department yet (though they are trying)...
Za začetek bi jaz najprej pobrskal po napakah, če je kaj koristnega. Meni se je to nekajkrat zgodilo ,ko je bila megla, oz sonce zelo zelo nizko. Sicer ne. Sem pa bral od tega, da so bile neke težave s kamerami (pregrevanje), do v tej temi zgoraj senzorja pritiska gum očitno, do raznih senzorjev..
Ja zanimivo, bi rekel da je tole ena izjema. Pri novejših tega načeloma ni. Jaz sem imel na robovih malo rje samo pri sestki letnik 2006 potem ne več. Vsaj na karoseriji ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem se spomnil na Tylerja...k pomoje tut hoče bit večno mlad, pa mu nekak ne rata :.)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani