Obudim staro temo. Kje v Sloveniji razen na uradnem servisu se pa kupi te venti?ke s senzorjem ? Gledam za mazdo 6 2014. Imam sicer navadne in sklopljeno opozorilo ampak mogo?e si jih omislim v prihodnjosti.
Jaz sem servis naredil takoj po nakupu samo da sm gvi?en da je vse OK
Glede omi?ne gredi ko si pa spra?eval bi pa momoje motor bilo sli?ati da nepravilno "te?e" oz ?e ob v?igu bi ?udno zaropotalo. Ma? pa na forumu sezname vklju?no z VIN-om katere so bile problemati?ne mazde.
Saj se mi je zdel, da si imel nekam previsoko porabo ko sva se menla,.. tam med 6,7l in 7l lahko ra?una? brez problema, jaz mojo dr?im zdej na 6.7l ze cel mesec. Normalna vo?nja
?e ?e lahko ukradem temo (da jo mamo tudi za ostalo ?i??enje) kaj uporabljate za armaturno vrata in podobno? Jaz mojo posesam iz z mehko vla?no mikrofibro prebri?em. Sem pa razmi?ljal o 303 aerospace protectant. Glede na reviewe kar hvaljena zadeva.
Simon Pelko pravi "Za vaso mazdo potrebujete baterijo AGM ni pa potrebno da je original" cena pa nekje okoli 180? ?e to naredi? pri njemu..
Glede i-stopje pa tako da deluje ko se motor malo segreje. Ne deluje naprimer ?e ti dela ?i??enje dpf filtra. Vklopi pa se takrat ko se vstavi? in malo bolj pritisne? z nogo na stopalko za zaviranje.
nism ra?unal ampak ?e gledam kar mi pi?e ra?unalnik v avtomobilu 6,8l mam pa relacijo AC Vipava - Nova Gorica pa pol po mestu mal. Pa ne ?param glih. (je pa avtomatik tko da mal ve? porabe je)
Iz slike razvidno da je AGM tako da bi morala biti pravilna. I-eloop mogo?e ne deluje ?e je baterija pri koncu. Mogo?e bi jo bilo vredu priklopiti na tester
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala ?lovek pride zmeden od vsega tega
Povezava za deljenje
Deli na druge strani