Skoči na vsebino
Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano

Jaz sem servis naredil takoj po nakupu samo da sm gvi?en da je vse OK

Glede omi?ne gredi ko si pa spra?eval bi pa momoje motor bilo sli?ati da nepravilno "te?e" oz ?e ob v?igu bi ?udno zaropotalo. Ma? pa na forumu sezname vklju?no z VIN-om katere so bile problemati?ne mazde.

lp Tilen

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano

baterija je ok. Ima? AGM. Ah so tudi OK.

Quotam Simon-a Pelkota

Za vaso mazdo potrebujete baterijo AGM ni pa potrebno da je original

Glede porabe si je pa najbol? ro?no prera?unat ker ta mazdin ra?unalnik ka?e mal tko...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Metlice brisalcev
Napisano

V Bartogu se lahko kupi samo gumice in jih zamenja?. Stanejo pa 8? in so isto kvalitetne kot Bosch. Naj bi bile neke OEM gumice.  

Jaz sem jih kupil in res delajo super,pa ?e cenovno je to to .  :P

Hvala bom preveril :)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano

Saj se mi je zdel, da si imel nekam previsoko porabo ko sva se menla,.. :) tam med 6,7l in 7l lahko ra?una? brez problema, jaz mojo dr?im zdej na 6.7l ze cel mesec. Normalna vo?nja

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Usnje
Napisano

?e ?e lahko ukradem temo (da jo mamo tudi za ostalo ?i??enje) kaj uporabljate za armaturno vrata in podobno? Jaz mojo posesam iz z mehko vla?no mikrofibro prebri?em. Sem pa razmi?ljal o 303 aerospace protectant. Glede na reviewe kar hvaljena zadeva.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano

Simon Pelko pravi "Za vaso mazdo potrebujete baterijo AGM ni pa potrebno da je original" cena pa nekje okoli 180? ?e to naredi? pri njemu..

Glede i-stopje pa tako da deluje ko se motor malo segreje. Ne deluje naprimer ?e ti dela ?i??enje dpf filtra. Vklopi pa se takrat ko se vstavi? in malo bolj pritisne? z nogo na stopalko za zaviranje.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 I-ELOOP težave
Napisano

nism ra?unal ampak ?e gledam kar mi pi?e ra?unalnik v avtomobilu 6,8l mam pa relacijo AC Vipava - Nova Gorica pa pol po mestu mal. Pa ne ?param glih. (je pa avtomatik tko da mal ve? porabe je)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Usnje
Napisano

Priporo?an Glipton tudi jaz. ?istilo in premaz za usnje. Stesirano deluje kot bomba. Dobite ga na spoliraj.si ?e no?ete iz tujine naro?evat

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.