Nafte ni zmanjkal (rezervoar poln), edino ce imas v mislih, da je kaj v dovodnem sistemu...kot sem napisal, sem avto takoj zastartal (brez dolivanja nafte, etc. - je pac ne vozim s seboj) in se b.p. odoeljal naprej. Nobenih cudnih zvokov med tem ko je ugasnil, samo nenadna izguba moci pri 120 km/h..
Kot tudi napisano, sem zasledil nekaj primerljivih primerov, kjer niso na pooblascencih nic detektirali, vzrok je pa na koncu bil kak senzor (e.g., vrtljajev). Vceraj so se no poblascencu 2h vrteli okrog avta, zakljucek pa napisan v prvotnem postu...
Pol pa sumim, da te egr zajebava, sm mel podobne tezave, na racunalniku ni zaznal napake dokler ni dokoncno krepnu
upam, da ne ker v tem primeru je skor ziher ?la CR ?rpalka vzrok tega pa je lohk, da presko?i zobati jermen... Si sli?u kake ?udne zvoke med tem, ko ti je ugasnu?
Pri meni je md 1. in 2. prestavo isto, zato pa uporabljam 1.,3.,5. in 6. prestavo, dokler se ne segreje(?e dobro da imam vodno ogrevan-hlajen menjalnik in sprednji diferencijal), pa tud druga?e ni neke potrebe po parnih prestavah.
kolk ti pa kej olja popije? ?e ti ne pije dost olja, js nebi n? kej dost diral in bi zamenju sam tist semering in pa tesnila za pokrov ventilov. Ampak pazi tesnila za pokrov ventilov dobr dihtajo samo original!
Koliko razlika v colih vpliva na porabo? ?e gremo za eno ?tevilko 14-15, ali 15-16.....?
lohk ti povem, da sm mel na 323c 1.5 porabo s 17" 11l, isto kot kasnej pri 2.5 V6 pri dokaj te?ki nogi, ampak tuki je bil vsaj konkretn razlog zakaj je tolk porabe
mene ni ni? svetilo, pri faceliftu, samo v safe mode je ve?krat ?el. Sem prebral napako, ko sem ga podrl, uff, zapacan, ventil ni popolnoma zaprlo. Od takrat dela normalno, ga tudi sli?im ko ugasnem avto, se sam testira tako da se odpre in zapre ene 4x.
Jp, men isto. Ko sm resetiru napako je spet delu, ko da ni nc narobe
Ta motor ni ravno preve? ob?utljiv na proizvajalca olj, lahko mu da? neko 10w zadevo. 4 litre bo ve? kot dovolj, ker gre noter komaj nekaj ve? kot 3 litre (v spominu imam 3,3 litra ali najve? 3,5, da bo max. nivo).
Ja, definitivno je nekaj narobe. Do 6l sicer nikoli nisem pri?el, ampak vsaj pri 6,7 bi se lahko ustavilo. Toliko sem imel prej. ?e vedno ne vem, kaj naredit...?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pol pa sumim, da te egr zajebava, sm mel podobne tezave, na racunalniku ni zaznal napake dokler ni dokoncno krepnu
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani