Tistole se mi zdi totalna NEUMNOST; da v spodnji tretjini posodice "Flash Lube" potem ne potegne teko?ine. V ?em naj bi bil ?tos? ?e pri vsakem avtu doslej, kjer sem imel mazanje (pri Cliu pa ga nimam, ker se niti ne sekiram za njegov motor 1.2), sem vedno potro?il do konca teko?ino za mazanje oz. hlajenje ventilov, pa je vse ?timalo.
V primeru, da pripelje? avto do Pelka na popravilo, ti bo dal enega nadomestnega, ker v istem dnevu tak?ne stvari navadno niso dokon?ane. ?akalno dobo pa ima cca. 5 do 7 delovnih dni (kar ne pomeni, da bo? toliko ?asa brez avta, ampak da ?e se zdaj naro?i? pride? ?ez toliko dni na vrsto).
Pelko je res iimel ?e ve?krat opravka s popravili vozil, ki so bila predelana na LPG, pa ?al zadeva ni bila narejena dovolj strokovno (tako kot bi to naredil npr. Sigas, ker izmed ostalih je pa kar precej gelipterjev, ki nimajo zadostnega znanja za predelave vozil na LPG).
Na podlagi osebnih izku?enj vsekakor priporo?am na?ega ma?ka - Simona Pelka (Avto Pelko d.o.o.), obenem pa imamo tam tudi ?lani Mazda kluba izdaten (15%) popust in pa seveda bo? za storitev dobil tako ra?un kot tudi garancijo. Ne imenujemo ga zastonj MA?EK oz. dr. Pelko!
Ta sistem sem prvi? zapazil pri kolegovmu TT-ju letnik 2000, ima pa prav tak sistem tudi SLK letnik 2004. Mogo?e od kak?nega karamboliranega primerka kaj razmontirat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ravnokar poslal Simonu.
Posredujem njegov odgovor;
Pozdravljeni,
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani