Meni je zadnji? Jure naredil u?enje avtomatika, pa se kar precej pozna. Tisto trenutno zanihanje obratov pred ?altanjem v tretjo je izginilo.
Sem pa sicer ?e prej opazil , lahko da je tako ?e od nakupa pa nisem bil pozoren, da se pri mrzlem avtu TC takoj ne zaklene, to pomeni da se avto vozi z vi?jimi obrati, kar pomeni, da recimo ko dodda? v tretji ali ?etrti mal ve? gasa, hitrost ne naraste sorazmerno z obrati. To traja dokler se ne ogreje, kar je ponavadi kak kilometer ali dva, potem je ok in po moje menjalnik dela zelo lepo.
To bo rad videl, kako temp vode v 15s pride iz 5stopinj na 50. Resno. Tista modra lu? ki gori ob glavnem zagonu.. No ta ugasne nekje okoli 50 stopinj. In ponavadi naredim ?e 2km
A je kdo opazil recimo iz druge v tretjo nekje s srednjim glasom, da preden salta obrati malo zanihajo? ?e recimo ne?no vozim tega ni, ravno tako ?e pohodim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
BTC...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani