?e je kaj huj?ega, ga raje pusti pri miru in ju3 ob 8.00 pokli?i na?ega mojstra - dr. Pelka, ki ti bo bo strokovno in po?teno svetoval; 041 667 335 (Simon Pelko, Avto Pelko d.o.o.)
Sem vesel, da sta se dobro zmenila, obenem pa prepri?an, da bo dober glas o njem segel v deveto vas ali pa ?e dlje. To si vsekakor tudi zaslu?i glede na njegov odnos.
Na klimi lahko naredim dezinfekcijo.Lahko vibrira zascitni pleh okrog izpuha ali pa gibljiva cev obro?ek na njej ponavadi odstopi in ropota,za nihanje obratov priporo?am ?i??enje lopute in nastavitev.
LP
Simon Pelko
@Posavc, ?e ?eli? ti kar napi?em napotnico za k dr. Pelku?
To isto funkcijo je imela ?e moja Laguna l.2002, kasneje Mazda6, leto novej?a in z najvi?jo mo?no opremo pa ne (ali pa bi moral kje dodatno vklopit), to mi je precej ?udno, saj se mi je zadeva zdela, da dodatno pripomore k varnosti v prometu.
Doslej komurkoli sem priporo?il Marka Ferlina, so mi ga vsi pohvalili, pa se spla?a tudi vam poskusit in ?e vam naredi dobro ponudbo boste tudi vi s tem zadovoljni ter ga seveda priporo?ili naprej.
Kar mi je ?e posebej v?e?, svojim strankam, za razliko od "va?kih" agentov ne bo na vsak na?in sku?al prodati zavarovanja pri npr. Triglavu, ker mu je dejansko popolnoma vseeno kje sklenete, saj razpolaga z vsemi zavarovalnicami, ki so prisotne pri nas. TO JE TO.
Robert, nekateri (zlasti starej?i) avti so imeli kazal?ek oz. prikaz goriva tako trapasto narejen, da je ?e skoraj 200km kazalo, da je v celoti poln, potem je bilo pa v nekaj nadaljnjih kilometrih ?e na sredino in od sredine je znal tudi astronomsko hitro pasti do lu?ke na rezervi. Trenutno imam v mislih kolegovo Favorit-ko, ?e?ko lokomotivo.
Pozdravljeni Mazda ?oferji in tudi vsi ostali prisotni na tem forumu!
Kot vam v sosednji temi posku?am pomagati s pomo?jo dr. Pelka, sva tudi z Markom Ferlinom v prijateljskem odnosu in ker ga v veliki ve?ini ?e poznate ter mu zaupate, ste vabljeni k sodelovanju v tej novi temi. Marko dela v okviru podjetja Arena skupina d.o.o., ima licenco za opravljanje zavarovalni?kih poslov in posluje z VSEMI zavarovalnicami, ki so prisotne na SLO trgu, tako da vam ne bo posku?al za vsako ceno prodati zavarovanja va?ega vozila pri Triglavu, kot to recimo prakticirajo razni pode?elski agenti.
Enkrat letno za vsakega od nas, ki se ?elimo legalno voziti po cestah, pride ?as, ko je potrebno zavarovati vozilo (pa ?e kak?ne druge zadeve seveda tudi obvlada, meni je ?e zavaroval hi?o, naredil dodatno zdravstveno zavarovanje ter nezgodno - investicijsko zavarovanje).
Kar vam priporo?am je le to, da teden ali 2, preden vam pote?e katerokoli izmed zavarovanj, ki jih imate ali ?elite imeti, kontaktirate tudi na?ega Marka, saj je STROKOVNJAK in PO?TENJAK, a moram pa dodati, da npr., ?e niste gasilec, pri njem popusta za gasilca pa? ne boste dobili in tako je tudi prav!
To mi je pri njem ?e posebej v?e?, da za ceno ene dodatne stranke, ni pripravljen razprodati svojega ugleda, po?tenosti in na?el ter tak?no stranko potem mirne vesti po?lje drugam, nekam kjer po?tenost verjetno ne igra tolik?ne vloge in so le cekini v blagajni tisti, ki ?tejejo.
Tema je seveda lahko tudi pou?ne narave, saj ko mi bo nekdo od vas zastavil vpra?anje, naj ga kar tule napi?e, pa mu v najkraj?em ?asu prilepim odgovor (na podobnem principu kot obratuje tema za na?ega ma?ka, dr. Pelka).
Seveda pa ?e vedno velja, da boste najugodnej?e zavarovanje sklenili s pomo?jo ?lanskih ugodnosti, ki pripadajo ?lanom mazdaklub.si, navedene tule:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e je kaj huj?ega, ga raje pusti pri miru in ju3 ob 8.00 pokli?i na?ega mojstra - dr. Pelka, ki ti bo bo strokovno in po?teno svetoval; 041 667 335 (Simon Pelko, Avto Pelko d.o.o.)
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani