preglej, ?e ti vse lu?ke delajo (pepelnik, ventilacija...) nazadnje sm mel js podobn problem na Mazdi 3, piskal skoz, pa je blo treba sam pregoreto lu?ko v pepelniku zamenjat pa je bla zadeva re?ena
Pozdravljeni! ?e leto in pol se vozim z lu?ko za EGR ventil. Avto pa? pije dva litra ve?. Ampak zdej sem se odlo?il da ga zamenjam. Zanima me ?e ga dam o?istiti? Ali se spla?a o?istiti? Ali bo kaj bolje? Ali ga je najbolje kar zamenjati novega? Vnaprej se zahvaljujem za nasvete! Imam pa mazdo 6 letnik 2004 dizel. Hvala in lp.
Ce se ne motim je na 6-ki vakumski, tak da ga kamot ocistis pa mora delat dalje
Uff res hvala bogu za ta forum, ker na ebay sploh pomislil nebi.. Pa ?eeno vpra?anje, da kar direkt vpra?am: bi bili pripravljeni ?e mojega razdret pa pogledat? ?eprav danes se dobim popoldne z mehanikom, ampak vseeno me zanima.. Lp
Jaz pa ?ivim v bloku in nimam prostora in mo?nosti delat tega sam no seveda tudi potrebnega znanja nimam za tako re?, se mi zdi pa zelo zanimivo in bi se rad nau?il tudi to.. kot mulci smo pa tiste skuterje ?raufali in podobno, avtov pa nikoli...
Sepravi 300eu je bila obnava motorja ve? al manj celega (material)? Lp
material ja, je pa res, da sm skoraj ves material nabavu preko ebaya uk druga? pa ja kot mulci smo pa Tomose APN 4 pa avtomatike ?ravfal
Plan je zamenjat vsa tesnila. ?e bomo pa to realizirali je pa druga re?. Kot sem omenil je avto v slabem stanju in bi bil potreben konkretne obnove, nevem to?no kaj vse bi bilo za po?timat... Lp
?e ?e 1x razdira? in ma? vse narazen je najbolj?e, da se loti? konkretno (moja tema spodaj, sicer V6 motor)
Zanima me, kje in za koliko ? bi se dala dobit ro?ka menjalnika za mazda 6 letnik 2008? Lahko navadna ali ?e raje od GT oz GTA. Ker nova je nerazumno draga
Je bla ja... Sam se zdej mi ni jasn kok je pol ta instalacija cudn zvezana, da ti pol cel sistem zjebe... Konc koncev bi lohk sam prebriku pa bi blo ok
sej to nemor? vrjet kua to delajo po?evnooki, da ma? zarad ene ?arnce probleme po celi armaturki
pa ?e ena banalna fora glede prestavne ro?ice, vzmet sm mal segrel z brenerjem, da sm jo nazaj skup stisnu, ampak ?e vseen ni blo OK. Zajebaval je zato, ker je bil ta mehanizem spro??en.
eo pr?u do ugotovitve, da bo treba tole vzmet zamenjat (je ?ist razrahljana), zdej pa kje to dobit?
nahaja pa se tuki
zdej se mi je pojavu ?e pa drug problem, in sicer, ko sm odstranu predal?ek s pepelnikom in v?igalnikom za cigarete mi je za?el piskat kot da mam pri?gane lu?i, sam da je zvok prekinjajo?, pa ?tevci na armaturi mi blinkajo, tut ko vzamem klju? ven
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti bos pomoje mogu menjat egr pa bo lavfal
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani