Moja sestra vozi mazdo 323f ba letnik 1996, in ko jo zjutraj v?ge ima previske obrate... Do sedaj ?e nisem imel dobenega tak?nega problema na moji 323f-ki tak da nevem zakaj se gre...
Jaz imam ob?utek da bi bila lahko kriva lambda sonda..
prej?nji teden mi je med vo?njo med prestavljanjem pri pedalu narahlo nekaj po?ilo in pedal je ostal na dnu. Po?ila je samo neka cevka. Od menjave le te pa se pri prestavljanju, ko so obrati nad 1500, ko pritisnem pedal sklopke, sli?i nek zvok kot da nekaj za?kriplje in na pedalu je ?utiti neke vibracije. Ob vi?jih obratih je zvok ?e bolj sli?en. Pod temi obrati se ne sli?i ni? in je vse normalno. Druga?e sklopka normalno prijemlje. Moti me edino ta zvok, ki ga pred okvaro ni bilo. Raje prej ?e kaj zamenjam kot da bi moral na koncu celotno sklopko... Je imel mogo?e ?e kdo podobne te?ave? Hvala
Upam, da ti tole uspe ?e pred zimo konkretno po?timat, druga?e spomladi zna ostati le ?e spomenik od avta.
Moja je 2003 letnik in ena redkih brez pikice rje, k temu verjamem, da je v zadnjih letih precej pripomogla naslednja zadeva in vam jo res priporo?am. Veliko Mazda?ev po nasvetu Pelka vozi svoje avte tja na za??ito;
ACTIVA je da link za stranskega, za spodnjega nimam...pokli?i kak?nega za avtodele...jest sem se s Potokarjem menil, smo gledal po katalogu, cene ne vem, je pa konkretno ni?ja.
Spodnji je poceni in se da dobiti neoriginal...ta iz slike je pa iz zlata kot ka?e (oz. vsaj tako mislijo, pa samo original se dobi), moj je bil prav 100% odtrgan. preve? navora pa to
ok, o?itno mam tut vacuum narobe spelan.... shem na netu je polno ampak same tak z dvem "vacuum chambers" z enim ne najdem nikjer. Ena cevka bi naj ?la na air intake, ampak nemorem ker mam CAI
Aja, pozabil sem napisat da se je razlila v prtla?niku po preprogi, zato sem omenil preprogo ki je ?e 1 teden mokra.
S peskom bom bolj te?ko po preprogi, bom probal destl. vodo
auuuuuuuu ?it! obvezno prever pleh pod preprogo, da ga nebo kej prejedl... nvem js na tvojem mestu bi fliknu to preprogo ven, pa novo not, ker s tam pa dvomim da bo? lohk spravu ven
Pa sej sploh ne rabis najt enote za centralno zaklepanje. Ti sam enostavno priklopis enoto za daljinsko na motorcek na voznikovih vratah, ki je tudi glavni motorcek (shemo enote pa tak dobis zraven)
lepo narejeno, sem jo videl glih v?eraj v mariboru pri zavarovalnici, mater ma lep zvok!
me pa samo nekaj zanima, sepravi te mazde 323f ba l 97. imajo ponavadi spojler, moja ga pa nima, vendar sem ga ?e naro?il iz nem?ije. je potrebno ta spojler homologirati? nekateri pravijo da ne, saj je serijski...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imam te?avo na menjalni ro?ici in sicer, ko jo dam v levo se ne vrne v prvotni polo?aj. Kaj bi lohk blo narobe? Vzmeti so vse ok.
Je treba menjat cel mehanizem?
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani