Skoči na vsebino
Vpoklici
Napisano

Jap. To pa sploh. Odbijejo en plasticen zatic potem pa plastika ropota med vibracijo vozila ali pa med poslusanjem glasbe. Vse bi bilo lepo in prav ce nebi z avtom ravnali, kot svinja z mehom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Sploh nevem ce bom sel menjat glede na to da morajo celo armaturko razstaviti, da demontirajo airbag. Glede na to kaksni salabajzeri so mi ni ravno do tega da dobim polovico zaticev polomljenih, vse umazano in pa popraskano...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Mi je postar v postnem nabiralniku pustil listek o prispeli priporoceni posiljki. Obrnem cel purchase history, da bi ugotovil kaj je to za en paket prisel iz kitajski in ugotovim, da noben paket nima takega tracking numberja. No nakoncu ugotovim, da je bil mazdin vpoklic :D.

Iceman meni so pa poslali se na stari naslov... Je pa res, da sem stalno prebivalisce spremenil sele februarja. Se dobro da sem vkljucil preusmeritve in so ze iz poste takoj poslali na moj novi naslov in ne na stari :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Od trenutka k se prizge lucka za rezervo lahko naredim 30km, potem pa range pride na 0km. Ce grem takoj tankat gre notri 57l, tako da je se 7l rezerve. Predvidevam da bi z rezervo naredil vsaj 60-80km nisem pa nikoli izival :D
Mazda 6, 2008 2.5 povprecna poraba zadnjih nekaj tankov 8.3l/100km (racunano na roke).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo - kam?
Napisano

Pa sej lahko peljes tudi k nekomu k ni njihov pooblascenec. Sej kaj pa mislis da to pomeni, da avto popravljas pri nekomu k ima "pogodbo" z zavarovalnico? Totalno nic in je vse skupi en bullshit. Ce mislis, da te zavarovalnica krije v primeru morebitne garancije se motis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo - kam?
Napisano

Huh, zanimivo. Tega pa nism vedu :). Samo meni pri triglavu je se isti moment k sem prijavil skodni dogodek naredil se cenitev oz. popis kaj vse se bo popravljalo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja pa sej to cel cajt pravim da bi potem check engine lucka se vedno gorela enkrat, ko bi avto sel ven iz safe moda oz. Po ponovnem vzigu :D. On pravi da gre avto po dezevnem vremenu oz. Vlagi v "safe mode" in po ponovnem zagonu avto laufs tako, kot mora. Sepravi ce bi bila napaka na lambdi sondi bi se prizgala check engine lucka in v nekaterih primerih gre res lahko v safe mode zaradi lambde, ampak enkrat ko bi avto sel iz safe moda bi check engine se vedno gorel in napaka bi bila shranjena. Nevem a sem jest kej narobe razumel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 G120, zatikanje menjalnika
Napisano

Enkrat k morajo napako sanirati oz. dat iz svojega zepa je itq vedno tisoc in en izgovor, ter pravijo, da je to normalno. TO NI NORMALNO. Sicer nevem kako se ti zatika, ampak menjalnik se NE sme zatikati in more laufat, kot po putru. Na tvojemu mestu bi vztrajal in to brez slabe vesti, ker ne kompliciras krneki za brezveze...Zato pa je "garancija" . Nakoncu bo avto ravno iz garancije in bo prisla, kaksna vecja okvara menjalnika in bojo spet sli ?. Vrjel ali ne je ravno to taktika vecina serviserjev, da te driblajo toliko casa, da potem nimas vec garancije potem se pa j...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 diski
Napisano

Jest imam na GH komplet zimmerman spredi in zadi in se pozna razlika med ATE recimo. Pri ATE so zavore bistveno hitreje in bolj zagrabile, kot pa pri zimerman. Ko bo cas za menjavo ploscice bom vzel ATE.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 diski
Napisano

Jest nikoli nisem imel nobenih problemov sem pa vedno dal vse ATE. Kolegu k je kupil mojo prvo generacijo sem pa narocil zadnje diske in ploscice znamke BREMBO in do sedaj isto vse brez problema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.