Skoči na vsebino
Brisalci
Napisano

Pred kratkim je Pelko na fotrovem avtu menjal originalne brisalce z Bocch Aerotwin. Fotr ne more verjet kak?na razlika je to, pa naj bi bili skoraj "ve?ni" je reku Simon.

Pri mojem H Coupeju pa imam te?avo, da brisalci sicer bri?ejo super, ampak spu??ajo pa tak?en hrup, da mi je pa totalna muka poslu?at. Se da kej po?timat?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano (urejeno)

@Scania, bom zdele Simonu poslal e-po?to s tem vpra?anjem. 

ODGOVOR!

Pozdravljeni.
Generalni servisni pregled pomeni menjava filtra olja filtra zraka filtra goriva filtra klime in motornega olja kontrola vseh teko?in zavor podvozja luci.
Menjava podlo?k na ?obah in pa nastavitev ventilov ter nastavitev ?ob na tester ter ?i??enje oljnega sita stane 120 eur.Generalni servisni pregled pride 150 eur.
Vse cene so z vklju?enim ddv-jem.
LP
Avto Pelko
Popravljeno od Z M A J

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 presketanje
Napisano

Verjetno res ta zvok prihaja nekje iz izpu?nega sistema, ker je bilo pri moji 6-ki identi?no in mi je Pelko povedal, da je to povsem normalno. Hyundai pa ne proizvaja nobenih takih zvokov.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtocona d.o.o. avtodeli
Napisano

Zdravo Mazda?i!

Se ?e par dni pripravljam objavit tole zanimivo zadevo, ker sem na?el super opcijo za ugodne cene rezervnih delov, pa se vam spla?a preverit.

http://www.avtocona.si/

V zadnjem ?asu sem potreboval 3 razli?ne avtodele za 3 razli?ne avtomobile in v vseh treh primerih je bila njihova trgovina najcenej?a opcija, pa sem krepko preklical naokrog.

Ampak ker se ne spomnim ve? to?nih zneskov razli?nih ponudnikov, vam potem raje ?tevilk ne bom pisal, da vas pomotoma ne zavedem.

Vse, kar vam ?elim priporo?it je le to, da kadar boste iskali kak?ne avtodele, preverite ?e pri njih. No, ?e ho?ete, ker jaz imam z njimi super izku?nje.

(glede na to, da nimam ni? od tega, razen da mi njihov mojster Alja?, ki dela v sklopu SIGAS-a ponavadi dela redne LPG servise in sem z njim zelo zadovoljen, klic pa vas skoraj ni? ne stane, se boste pa? morali odlo?iti sami, ampak izgubit nimate ?esa, ?e se prepri?ate).

Jaz sem si vsekakor shranil njihov gsm za informacije o avtodelih: 051 208 501

LP!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Simon odgovarja na e-po?to:

Na va?i mazde je po vsej verjetnosti crknil regulator pretoka goriva.

Ta teden smo imeli ze tri mazde 6 z istim problemom.
Menjava tega regulatorja je 190 eur z ddv
LP
Avto Pelko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moja nima tega zvoka...razen ?e mislte zvok sklopke oz. potisni le?aj? Kadar je ne dr?i? je res zvok kot dizel...

Potisni le?aj se tudi pri mojmu Korejcu neki ogla?a, ampak samo ko je mrzel, kasneje je nesli?na zadeva. A pri teb tud ko je avto orng segret isto ropota? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Simon odgovarja:

Pozdravljeni!

Pepelnik ne dela zato ker je sla varovalka,
Zavore pokajo zaradi tega ker je treba nove plo??ice pobrusiti zato da ne zarjevijo in potem za?tekajo se bo pa vneslo in ne bo vec pokalo
Zavorne teko?ine ne more piti lahko samo kje rosi-pusca
Avto se lahko trese zaradi okvare kablov sveck vzigalne tuljave
Jaz bi priporocal varjenje cevi ne leplenje z loctite zato ker je pritisk v ceveh ko obracas volan in to ne bo ok
LP
To je to z moje strani
Simon Pelko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.