Pred kratkim je Pelko na fotrovem avtu menjal originalne brisalce z Bocch Aerotwin. Fotr ne more verjet kak?na razlika je to, pa naj bi bili skoraj "ve?ni" je reku Simon.
Pri mojem H Coupeju pa imam te?avo, da brisalci sicer bri?ejo super, ampak spu??ajo pa tak?en hrup, da mi je pa totalna muka poslu?at. Se da kej po?timat?
Preveri, ?e nima? slu?ajno kak?nega fedra po?enega, ker tole je res ?udno. ?e bi ti pa ob zavijanju pokalo SPREDAJ, bi takoj rekel, da poglej zglob na polosovini.
@Scania, bom zdele Simonu poslal e-po?to s tem vpra?anjem.
ODGOVOR!
Pozdravljeni.
Generalni servisni pregled pomeni menjava filtra olja filtra zraka filtra goriva filtra klime in motornega olja kontrola vseh teko?in zavor podvozja luci.
Menjava podlo?k na ?obah in pa nastavitev ventilov ter nastavitev ?ob na tester ter ?i??enje oljnega sita stane 120 eur.Generalni servisni pregled pride 150 eur.
Verjetno res ta zvok prihaja nekje iz izpu?nega sistema, ker je bilo pri moji 6-ki identi?no in mi je Pelko povedal, da je to povsem normalno. Hyundai pa ne proizvaja nobenih takih zvokov.
V zadnjem ?asu sem potreboval 3 razli?ne avtodele za 3 razli?ne avtomobile in v vseh treh primerih je bila njihova trgovina najcenej?a opcija, pa sem krepko preklical naokrog.
Ampak ker se ne spomnim ve? to?nih zneskov razli?nih ponudnikov, vam potem raje ?tevilk ne bom pisal, da vas pomotoma ne zavedem.
Vse, kar vam ?elim priporo?it je le to, da kadar boste iskali kak?ne avtodele, preverite ?e pri njih. No, ?e ho?ete, ker jaz imam z njimi super izku?nje.
(glede na to, da nimam ni? od tega, razen da mi njihov mojster Alja?, ki dela v sklopu SIGAS-a ponavadi dela redne LPG servise in sem z njim zelo zadovoljen, klic pa vas skoraj ni? ne stane, se boste pa? morali odlo?iti sami, ampak izgubit nimate ?esa, ?e se prepri?ate).
Jaz sem si vsekakor shranil njihov gsm za informacije o avtodelih: 051 208 501
Moja nima tega zvoka...razen ?e mislte zvok sklopke oz. potisni le?aj? Kadar je ne dr?i? je res zvok kot dizel...
Potisni le?aj se tudi pri mojmu Korejcu neki ogla?a, ampak samo ko je mrzel, kasneje je nesli?na zadeva. A pri teb tud ko je avto orng segret isto ropota?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pred kratkim je Pelko na fotrovem avtu menjal originalne brisalce z Bocch Aerotwin. Fotr ne more verjet kak?na razlika je to, pa naj bi bili skoraj "ve?ni" je reku Simon.
Pri mojem H Coupeju pa imam te?avo, da brisalci sicer bri?ejo super, ampak spu??ajo pa tak?en hrup, da mi je pa totalna muka poslu?at. Se da kej po?timat?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani