A se to kar naenkrat za?elo dogajat ,smrdi samo takrat ko avto stoji ali tud med vo?no,ali samo takrat ko za nekom vozi??
Glede samega zra?nega sistema ti priporo?am da kdaj vzame? sam ventilator ven in malo spere? vetrnico in pa ?imbol globoko (kolikor le dose?e?) zbri?e? zra?ne kanale!
Sam sem imel kar po?teno vsrano vetrnico in same kanale,da o prahu ne govorim
drga? pa se v?asih zgodi da zasmrdi po olju(olni hlapi) :ne vem:
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
meni npr. sm nalil tam na 10.000 km cca 1.5l olja,pa sm zamenjal proizvajalca in dj mi ga po?ge cca 1l na 10.000 ampak pri 230.000 km-jih kolikor jih ima motor je to sprejemlivo
druga?e pa mirjenje kompresije na valjih ni slaba ideja-tudi to sm ?e po?el pri mojem motorju
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Odpre? pokrov motorja ,in tam ima? majhno kantico kamor nalije? zavorno teko?ino!
Preveri nivo teko?ine!!!!
Notri je stikalo ki je kot plov?ek,?e pade na min, se ti pri?ge lu?ka!
Zato najprej preglej zavorne plo??ice(lahko da so preobrablene) ?e so te vredu se spravi na zavorne bobne,ker je zelo verjetno da ti je spustil eden od zavornih cilinder?kov!(?e je keri spustil,zamenjal na obeh straneh-cena cca 25? za oba + seveda pakne)
Pi?em ti pa zato ker sem ta isti problem odpravil pred 3-mi tedni!!!
Javi kaj si ugotovil
lp
Pravilno,tako bo? najbolje spoznal motor in morebitne kasnej?e okvare !
ufff!
Te?ko na pamet karkoli re?t ntreba po vrsti pa odkrivat morebtnega krivca za napako!
?e ma? dop. ?as ,in seveda ?e meni rata prej se primajat v Lj se lahka uglasim pa skup pogledava-mam pop. slu?bo! Preglej ?e malo ostale kable ,pa (-) ki grejo tam blizu ,skratka vse kar bi lahk blo povezano z v?igom,in ?e ti morda kera opozorilna lu?ka sveti v armaturi!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
za kero mazdo sploh gre! (BA,BJ,BG,C)
Ko sm jaz kupoval za BA model ki ima (H1+H1) v orginalu
sm v stegnah v A-net kupil ponaredke ki imajo (H1+H3) cena pa je bila tam cca 70?
To pa lahko potrdi uporabnik 323 speed
Povezava za deljenje
Deli na druge strani