Ve?inoma nama?em samo s kremo za nego in pustim ?ez no?. Enkrat sem pa tudi s ?i??enjem poizkusil, pa tudi ni bilo ni? narobe. Dejstvo je, ?e usnje sproti neguje? (ma?e?) se tudi svinjarija ne more ne vem kako za?reti notri in samo obri?e? z vla?no krpo.
Danes ugotovil, da poka res desno spredaj v armaturi. Je pa hec, ko sem se zraven peljal, je ?ri?ek skoraj izginil. Ko se vozim dam v avtu je pa bolj aktiven izgleda
Pri meni se sli?i da je plastika, nekje notri. Pa zaenkrat ?e ne vem kje. Morm se prav peljat na sovoznikovi strani, da sli?im to?no izvor. Je pa pok precej poredko, mogo?e ko bo pod minus se bo frekvenca pove?ala
Ne, ni?. Vse kar se je dalo sem dal ven. Zra?nik, predal, lcd... Pa je ?e vedno nekje pri strani pokalo. Rukam, trgam z roko, vse ?vrsto. Na vecini delov je mehka armatura. Pojma nimam. Potem sem posumil steklo, stransko steklo. Dam steklo 2x gor in dol, pokanje utihne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz te?av s prehodom nisem imel. Elektri?na mi je ?ist v redu. ?e bo delalo bp, tako kot klasi?na, je to to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani